Práve hráme

08/06/2023

Hlasuj za svojho favorita! Súťaž Orange Podcast roka 2023 oslavuje to najlepšie v slovenskom podcastingu


Poznáme TOP 25 slovenských podcastov, ktoré zabojujú o cenu Orange Podcast roka 2023. Hodnotila sa úroveň produkcie, rozprávanie príbehov a relevantnosť podcastov v súčasnom svete. O víťazoch v jednotlivých kategóriách môžeš do 23. júna 2023 rozhodnúť aj ty!

Predvýber pre porotu z celkového počtu urobili organizátori na základe údajov z top rebríčkov podcastov na Spotify a Apple Podcastoch. Porota, ktorá sa skladá zo spisovateľky Dominiky Sakmárovej, influencerky a herečky Kristíny Tormovej, Youtubera Petra Altofa alias Expl0iteda, producenta Damiana Machaja, programového riaditeľa Fun rádia Mareka Mikúšeka, šéfredaktora portálu tvnoviny.sk Vladimíra Mičudu, Tomáša Palovského z Orange Slovensko, Petra Ohrajtera z ESET a Dávida Šerfözöho z Httpool, následne v máji hodnotili 60 podcastov. Z nich vybrali TOP 25 podcastov, za ktoré môžeš hlasovať v nasledujúcich kategóriách.

Súťažné kategórie:

V kategórii Pokrok súťažia podcasty z kategórií biznis, technológie, veda a vzdelávanie:

V kategórii Rozhľad súťažia podcasty z kategórií správy a vláda:

V kategórii Zo života súťažia podcasty z kategórií deti a rodina, náboženstvo a duchovnosť, šport, voľný čas a zdravie a fitnes:

V kategórii Ateliér sú podcasty z kategórií história, hudba, TV a filma umenie:

V kategórii Vypínač sú podcasty z kategórií fikcia, komédia, skutočný zločin, spoločnosť a kultúra:

Hlasuj za svoj podcast roka

Hlasovanie je umožnené na jednu emailovú adresu jedenkrát za deň od začatia hlasovania až po jeho ukončenie. Každý hlasujúci bude zároveň zaradený do súťaže o vecné ceny. Pri vyhodnotení celkových víťazov sa berie do úvahy hodnotenie poroty aj verejnosti dokopy. Výsledky Orange Podcast roka 2023 budú vyhlásené 28. júna na odovzdávaní cien v Bratislave na Sundecku.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Nadácia Dobrý skutok