Práve hráme

07/06/2023

Toto jej nevyšlo: Manželka známeho speváka sa strápnila


Modelka, manželka Johna Legenda a matka 3 detí, Chrissy Teigen, sa na Instagrame podelila so šokujúcim zistením. Výsledky DNA testu ukázali, že má identické dvojča. Chrissy zistila, že DNA test ju „spojil“ s identickým dvojčaťom, ktoré vystupuje pod menom BB, informuje portál pagesix.com. So zistením sa najprv obrátila na podporný team, i na samotnú osobu, s ktorou ju to spárovalo, avšak bez odozvy.

Herečka v rozhovore priznala, že sa nachádza momentálne na osobnostnej ceste, počas ktorej sa snaží zistiť viac ohľadne svojej minulosti. „Nikdy som sa však do toho úplne neponorila,“ priznala.  Teraz sa rozhodla to zmeniť, a tak si priplatila za vylepšenie výsledkov, ktoré ju šokovali.

Modelka sa obabrala

Na základe nich sa mala dozvedieť, že má v sebe kúsok z Neandertálcov, no to, že má niekde na svete pokrvné dvojča, ju dostalo a sama sa neubránila prekvapenej reakcii. „Nevedela som tomu uveriť. Dokonca som zavolala môjmu otcovi a opýtala som sa ho, či sme pri pôrode nevyšli z mamy dve,“ priznala sa. Otec jej potvrdil, že skutočne sa narodila len ona sama a neexistuje žiadna šanca, že by mala identické dvojča.

So šokujúcim zistením sa však priznala aj svojej sestre, ktorá si spomenula na moment, keď si Chrissy v minulosti robila DNA. Nepodstúpila ho však pod svojim menom, ale pod falošným. „Moje identické dvojča som teda bola ja. Zhodovala som sa sama so sebou,“ priznala všetkým 37-ročná mamička.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Nadácia Dobrý skutok