Práve hráme

23/05/2023

Takto si Zuzanu Smatanovú ešte nevidel!


Speváčka Zuzana Smatanová začala rok úspešným singlom Tajomstvo, ktorý sa stal titulnou piesňou filmu Slúžka a zotrval pätnásť týždňov medzi desiatimi najhranejšími slovenskými piesňami. Po tejto rytmickej filmovej skladbe prichádza so svojou ďalšou novinkou, ktorá prekvapí novým zvukom, tanečnou atmosférou a „vesmírnym“ videoklipom.

Pre Zuzanu je tento rok významný, pretože oslavuje 20. výročie svojej kariéry na domácej hudobnej scéne. Čoskoro otvorí svoju tohtoročnú open air sezónu v Žiline s novým koncertným programom a plánuje usporiadať veľký výročný koncert so svojimi hosťami. Pozri si klip:

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

„Pesničku ako je Gravitácia som chcela napísať už dávno. Sviežu, tanečnú, ktorá nesie tému lásky a vzájomnej ‚magnetickej‘ príťažlivosti dvoch ľudí. Vznikla u mňa doma veľmi rýchlo, nahrala som pracovné demo, a postupne som na nej pracovala v štúdiu so šikovnými muzikantami,“ hovorí o novinke Zuzana Smatanová. „Na programmingu so mnou spolupracoval Laco Rychtárik, basu mi nahrala skvelá Laura Jašková a klávesy Peter Kunzo. O zvuk nahrávky a mix sa tradične postaral Ivan Jombik a o mastering Boris Sodoma. Celkovú produkciu som si robila sama.“

Fanúšikov v prípade novinky neprekvapí len tanečný vibe pesničky ale aj vesmírny videoklip, ktorého tému navrhol Jakub Gulyás. Okrem toho, že sa speváčka kvôli nakrúcaniu musela obliecť do skutočného skafandra pre astronautov, vystriedala tiež niekoľko trblietavých outfitov z dielne Borisa Hanečku. Vznikli tak dve línie videoklipu, ktoré sa v strihoch pútavo prelínajú, pričom ani jedna z podôb pre Zuzanu nie je bežná. Vzácne je tiež vidieť ju s takou výraznou vizážou, o ktorú sa postarali Katka KmecováRenáta Márová.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj náhľadovej fotografie: YouTube

Nadácia Dobrý skutok