Práve hráme

17/05/2023

Na tohtoročnej Eurovízii neprekvapovali len súťažiaci. Súčasťou bola aj princezná z Walesu


Súčasťou tohtoročného finále celosvetovo známej súťaže Eurovízia bola aj princezná z Walesu, Kate Middleton. Jej hra na majestátnom klavírnom krídle bola jedným dielikom z mnohých vo videu, ktoré sprevádzalo minuloročnú víťaznú pieseň Stefania od kapely Kalush Orchestra. Princezná doplnila pieseň o harmonické klavírne tóny. Ukrajinská skupina týmto songom uvádzala tohtoročné finále a pieseň bola súčasťou celosvetového televízneho prenosu, informuje web independent.co.uk.

Kate Middleton má vo videu, ktoré bolo dopredu tajne natočené v priestoroch Windsorského paláca, oblečené nádherné modré šaty. Tie niektorí môžu považovať za symboliku s ukrajinskou vlajkou. Vo videu sa objavili aj iné známe tváre ako Sam Ryder, ktorý vlani obsadil v súťaži 2. miesto s jeho vystúpením Space Man, píše ďalej spomínaný web.

Eurovízia 2023 sa odohrávala v anglickom Liverpoole, hoci pôvodne ju mala hostiť Ukrajina. To však kvôli ruskej invázii nebolo možné, a tak sa súťaž presunula do Anglicka, ktoré skončilo minulý rok na 2. mieste. Tento rok sa súťaže zúčastnilo 26 krajín a víťazkou celej súťaže sa nakoniec stala švédska speváčka Loreen.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Mobilné aplikácie Rádia Expres