Práve hráme

17/05/2023

Slováci v zahraničí naživo! Bratislavu čaká víkend nabitý najlepšími barmanmi a skvelým jedlom


Od piatka 19. mája čaká Bratislavu a okolie jedinečný gastronomický festival Mirror Hospitality Expo 2023, počas ktorého sa predstavia svetové mená barmanského, kuchárskeho či someliérskeho umenia. Na Slovensko prídu skúsení profesionáli, ktorí nás reprezentujú aj mimo našich hraníc a zároveň sa predstavia svetoví odborníci, ktorí hosťom pripravia nezabudnuteľné zážitky.

Počas celého víkendu čaká na každého, kto si zakúpi vstupenku, aj možnosť zúčastniť sa série vzdelávacích prednášok, masterclassov a guest shiftov vo viac ako 15 zapojených prevádzkach v Bratislave a širšom okolí. Ich zoznam nájdu záujemcovia na gastronomickej mape, ktorá je súčasťou festivalu. Špeciálni hostia im pripravia nezabudnuteľné zážitky a na mieste ich zapoja priamo do deja. Nebudú chýbať degustácie, či interaktívne zážitky. A to nie je všetko! Pre návštevníkov festivalu je na nedeľu 21. mája pripravená špeciálna talkshow našej Oli Džupinkovej, ktorá vám predstaví príbehy úspešných Slovákov v zahraničí naživo. Na pódiu spolu s ňou budú najlepší slovenskí barmani a manažéri zo sveta – Martin Hudák (Sydney), Maroš Dzurus (Oslo), Martin Šiška (Londýn) či Marián Beke (Berlín).

„Veľmi sa teším, že môj podcast Slováci v zahraničí bude naživo, a práve v tejto „hospitality edition“ sa na jednom pódiu stretnú slovenské barové osobnosti zo Sydney, Osla, Londýna aj Berlína. Ich prácu poznám veľmi dobre, všetci reprezentujú Slovensko na najvyššej úrovni, ale s pokorou a pracovitosťou a verím, že budú inšpiráciou nielen pre odbornú verejnosť, ale aj pre všetkých hostí,“ hovorí Oli, ktorá síce odišla vo februári na polročné neplatené voľno, no svojej srdcovke – podcastu Slováci v zahraničí zostáva stále verná. Najčerstvejšiu epizódu priamo z Filipín si môžeš vypočuť tu.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Mobilné aplikácie Rádia Expres