Práve hráme

10/05/2023

Slovenská a´capella VOISING v novej skladbe spája osudy ľudí: Pri natáčaní klipu vnikli tri nové páry


Skladba Všetko má svoj čas od a´capelly, ktorá je znám ako VOISING, v sebe nesie kúzlo nielen samotného odkazu nádeje v lepšie zajtrajšky, ale aj čaro (ne)náhodných stretnutí počas nakrúcania videoklipu.

„Klip k novej skladbe vznikol ako potreba spojenia sa s našimi fanúšikmi, ktorých sme dlho nevideli práve kvôli pandémii. Pred natáčaním sme preto niekoľkých oslovili, či by nechceli účinkovať v pripravovanom klipe. A ako sa v piesni spieva, tu to platilo na 100 %, pretože práve pri natáčaní klipu vznikli tri nové vzťahy. A z toho máme veľkú radosť. Raz im naša pieseň určite bude znieť na svadbe a budú si púšťať klip so slovami, vidíš, tu sme sa dali dokopy,“ dodáva s úsmevom speváčka Veronika Oláh Šebeňová.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Videoprodukcia aj vďaka fanúšikom príjemne, úprimne a čisto podčiarkuje náladu skladby

Autormi piesne sú Richard Bönde ako textár a Viktor Nižník, ktorý skladbu zhudobnil počas náročného obdobia lockdownov. „Sedel som na mojej chalupe sám, predo mnou bol klavír a premohol ma smutný pocit, že nemôžeme byť spolu, ako kapela a že nemôžeme tvoriť. Najprv som si začal hrať samé clivé a depresívne melódie. Potom som si povedal, že toto nemôže ísť takto do nekonečna, raz to musí skončiť. Preto som pomaličky prechádzal do pozitívnych melódií a predstavoval som si, aké to bude, keď zase budeme spolu, na pódiu, s našimi fanúšikmi. A vzniklo toto,“ spomína na tvorbu spevák a producent.

Zdroj: Tlačová správa
Zdroj náhľadovej fotografie: Tlačová správa

Mobilné aplikácie Rádia Expres