Práve hráme

02/05/2023

Peter Bažík sa vracia na hudobnú scénu s novou pesničkou. V klipe si zahrala skvelá Liv Bielovič


Rockovou novinkou Otočím planétu otáča Peter Bažík svoj hudobný život v tom najlepšom smere. Po dlhšej singlovej odmlke touto skladbou ohlasuje nielen návrat na hudobnú scénu, ale aj čoskoro vydanie nového albumu.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Nový album plánuje Peter Bažík vydať ešte tento rok

Petra ako speváka, multiinštrumentalistu a skladateľa v jednej osobe tak môžeme opäť počuť v jeho obľúbenom rockovom žánri. Hoci sa doteraz prezentoval prevažne autorskými skladbami, tentokrát sa rozhodol zveriť do rúk overenému menu – skladateľovi Braňovi Jančichovi, ktorý mu skladbu napísal tzv. na kľúč.

Večne moderné a nadupané elektrické gitary nahral do songu slovenský gitarový mág – Jimi Cimbala. Ich spolupráca však nezostala iba pri nahrávaní gitár, Jimi sa postaral „v rámci svojej mágie“ o kompletne celú produkciu skladby.

Do počtu známych mien v rámci tejto skladby Peter pridáva aj nežné pohlavie. Stále populárnejšia slovenská herečka Liv Bielovič prijala Petrovu ponuku na účinkovanie vo videoklipe, s ktorým spolu otáčajú svet, a to doslova. Vďaka 3D produkcii režiséra Pierra Lexisa nás prenášajú na inú planétu.

„Liv je moja úžasná kamarátka a kolegyňa, s ktorou je radosť pracovať a svoju úlohu zahrala bravúrne. Veľmi sa teším a ďakujem, že do toho so mnou šla a pomohla mi tak otočiť môj svet. Táto pieseň zároveň odštartovala spoluprácu so skvelým novým tímom tvojashow.sk. Úžasne sme si sadli aj po ľudskej stránke a tým pádom natáčanie aj ďalších piesní bolo pre mňa príjemným pracovným dobrodružstvom a veľmi sa teším na reakcie fanúšikov,“ dodáva spevák s úsmevom.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj: Tlačová správa
Zdroj náhľadovej fotografie: Tlačová správa

Nadácia Dobrý skutok