Práve hráme

05/04/2023

Dano Kapitán a Majself predstavili novinku. Takto si ich ešte nepočul!


Hudobní producenti Martin Max Šrámek a Matej Mikloš predstavujú ďalšiu skladbu s názvom Naty z ich produkčného domu DVATRI TRIDVA. Tentokrát stavili na zaujímavý štýl s názvom afro trap s prvkami popu, kde sa stretli dve mužské mená slovenskej hudobnej scény: Dano Kapitán a Majself.

„Na spoluprácu bol na začiatku oslovený Dano Kapitán a dlhšie sme hľadali, kto by sa k Danovi na feat hodil. Nakoniec sme zvolili Majselfa, ktorého môžete počuť v polohe, v akej ste ho predtým nemali možnosť počuť,“ vysvetľujú obaja producenti výber umelcov a dodávajú: „Oboch interpretov sme sa snažili dať do polohy, v ktorej ich ešte nikto nepočul. U Dana sme upustili od komplikovaných rnb melodických liniek a u Majselfa odhodili preč jeho povestný „chrapľák“. Majself nás veľmi prekvapil svojim sýto znejúcim prirodzeným hlasom. Zistili sme, že mu to naozaj dobre spieva.“

Ku skladbe bol natočený klip v produkčnej spoločnosti Illuminate. Dej klipu v réžii Martina Mika je príbeh dvoch mužov, ktorí nevedia o tom, že sú posadnutí rovnakou ženou. Korešponduje s textom refrénu, kde sa síce spieva ženské meno, ale ide vlastne o slangovú hlášku z filmu Borat Naughty Naughty.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj: Tlačová správa
Zdroj náhľadovej fotografie: YouTube

Nadácia Dobrý skutok