Práve hráme

29/03/2023

Odštartoval 4. ročník ankety SOWA!


Anketa SOWA Social Awards Slovakia 2023 odštartovala. Na pondeľnajšej tlačovej konferencii organizátor s partnermi projektu predstavili novinky, ktoré sa objavia v tomto roku v jednej z najúspešnejších ankiet na Slovensku.

Anketa SOWA každoročne oceňuje najvplyvnejšie osobnosti sociálnych sietí, ktoré sa svojim obsahom správajú zodpovedne a prinášajú kvalitný obsah svojim sledovateľom. Myslím si, že každá osobnosť, ktorá svojim obsahom prináša kvalitu si zaslúži oceniť prínos pre spoločnosť. Influenceri sa stali súčasťou našich životov a aj anketa SOWA prispieva k tomu, aby svoj obsah prehodnocovali a správali sa na svojich profiloch zodpovednejšie. Je to dôkaz, že si uvedomujú, aký vplyv na svojich sledovateľov majú a verím, e si v nomináciách každý nájde svojho favorita,“ povedal organizátor ankety Štefan Šperka.

Hlasovanie je spustené, stačí ísť na stránku www.socialawardslovakia.sk, označiť v každej kategórii jedného nominovaného a vyplniť hlasovací formulár. Pre jedného z hlasujúcich je pripravená plavba od spoločnosti Costa Cruises.

Priamy prenos, kde sa diváci dozvedia výsledky sa uskutoční 3. júna od 20:35 na Jojke.

Hlasovať môžeš aj za tvoje obľúbené podcastyBraňo Závodský Naživo, Kriminálne spisy, Nezhasínaj! a Vzťahy s.r.o.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Mobilné aplikácie Rádia Expres