Práve hráme

24/03/2023

Život na pľaci u speváčky STEFI nie je vždy sranda, svoje o tom vie aj ex-farmárka Petra


Speváčka Stefi nedávno vydala nový videoklip ku skladbe Dámska Jazda, ktorá je v poradí šiestou skladbou na debutovom albume Do rána a podľa úrovne a výsledkov jej práce možno potvrdiť, že začiatok jej sólo kariéry vykročil správnym smerom. Dámska Jazda je skladba o ženách a pre ženy. Pri natáčaní klipu však nie je len zábava, čo potvrdili aj účastníci, ktorí na výrobe spolupracovali.

Zima väčšia ako na farme, exfarmárka to zhodnotila: „Keby to nebolo pre Stefi, odišla by som domov.“ Petra Pajáková, influencerka, známa aj z Farmy 13, si na natáčaní siahla na dno. No ako už býva zvykom pri menšej či väčšej produkcií prichádzajú komplikácie. Tentokrát to ale bolo počasie, ktorého predpoveď zmenil orkán Zeynep a v Európe si vyžiadal niekoľko obetí. Petra stvárnila postavu mladej budúcej nevesty, ktorá si išla užiť svoju rozlúčku so slobodou. Kostým bol určený skôr na dámsku jazdu ako na boj s orkánom.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Máme hodinu, teraz alebo nikdy!

Počasie počas orkánu nie je stvorené na natáčanie, ale keď sa ustálilo mrholenie, išlo sa na exteriérové scény s limuzínou. Staršia klasika Americký Lincoln mal pustené kúrenie naplno, no napriek flexibilnej organizácii štábu museli na svoju klapku dievčatá v limuzíne čakať s otvorenými oknami či dverami. „Nebola iná možnosť, nakoľko sa počasie vyhrážalo ešte zhoršením, museli sme točiť,“ dodáva producent a scenárista klipu Dámska jazda, Oliver Orosz. Nakoniec sa Petra vo vyzývavom outfite zachovala maximálne profesionálne a napriek tomu, že v zákulisí trpela, tak si pred kamerou zachovala scenárom predpísanú figúru.

Nadácia Dobrý skutok