Práve hráme

09/03/2023

Uži si poriadnu dámsku jazdu! Pozýva ťa na ňu speváčka Stefi


Speváčka Stefi vydala nový videoklip ku skladbe Dámska Jazda, ktorá je v poradí šiestou skladbou na debutovom albume Do rána a podľa úrovne a výsledkov jej práce možno potvrdiť, že začiatok jej sólo kariéry vykročil správnym smerom. Dámska Jazda je skladba o ženách a pre ženy. Samozrejme, nielen slobodné, mnohé máme doma milovaného partnera, a práve o to viac si vážime ten výnimočný čas, keď sa stretneme s kamarátkami večer pri pohári vínka, z ktorého sa zrazu vyvinie popolnočná tancovačka.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

„Napadlo mi prepojiť scenár videoklipu s rozlúčkou so slobodou. Koniec koncov, všetky sa s ňou vnútorne lúčime hoci aj iba na pár hodín strávených s babami. Po návrate domov sme opäť v bezpečnom klbku svojho milého, a preto sme vzhľadom na uplynulé udalosti a pátrania po mladých dievčatách dali videoklipu v závere hlbší význam, ktorým apelujeme na vzájomnú kontrolu a bezpečnosť mladých dievčat pri návrate domov,““ povedala Stefi, ktorá stojí za námetom a hlavnou myšlienkou tohto audiovizuálneho projektu.

„Pôvodne som ako dvojnásobný onkopacient mala podmienku, že text skladby nebude ľudí podnecovať k pitiu alkoholu. Avšak Aston Erick ma presvedčil a vydupal si frázu ABY SME DNES DOBRE VYPILI. Nechala som sa presvedčiť a uznávam, že decentný pohár vína alebo prosečka je jednoducho súčasťou akejkoľvek párty či dámskej jazdy,“ dodala speváčka.

O hudobnú produkciu a text skladby Dámska Jazda sa postaral DJ a producent Aston Erick, ktorý v klipe stvárňuje svoju najprirodzenejšiu rolu za mixážnym pultom v nádhernom bratislavsko-staromestskom klube Manifest Bohéma.

Stefi si vo videoklipe struhla aj tanečnú choreografiu spolu s tanečníčkami Barborou Zahradníčkovou a Kristínou Holecovou. Nastávajúcu nevestu stvárnila krásna influencerka Petra Pajáková, známa z Farmy 13. Postava nevulgárneho zábavného striptéra vo videoklipe patrí populárnemu slovenskému fotografovi Petrovi Reefe Kováčovi a účastníčky videoklipu boli zverené do rúk obľúbenej televíznej maskérky Laury Biric.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj: Tlačová správa
Zdroj náhľadovej fotografie: Instagram

Nadácia Dobrý skutok