Práve hráme

02/03/2023

Ed Sheeran má za sebou ťažké obdobie. Jeho žene našli nádor


Obľúbený spevák Ed Sheeran oznámil vydanie nového albumu. Oznámenie o jeho vydaní sprevádza spevákove srdcervúce priznanie. Ed sa na Instagrame podelil s fanúšikmi o tom, že minulý rok trpel depresiami, pretože jeho žene Cherry bol počas druhého tehotenstva diagnostikovaný nádor. Aj napriek tomu, že spevák v poste priznal, že na novom albume, ktorý sa bude volať Substract a vyjde už 5. mája, pracoval už 10 rokov, začiatkom roka 2022 ho séria životných udalostí donútila všetko prehodnotiť.

Spevák mal zrejme na mysli manželkin zdravotný stav a ako on sám povedal, toto mu zmenilo jeho psychické zdravie, ale i to, ako vníma hudbu. Na Instagrame priznal, že písanie songov je jeho terapiou a dal na papier všetko, čo mu prešlo hlavou. Tak zmazal desaťročnú prácu a nahradil ju jeho najtemnejšími myšlienkami.

Spevák píše, že manželka mu oznámila, že má nádor počas toho, ako bola tehotná s ich druhým dieťatkom a že liečba nie je možná do kým neporodí. Ako je na tom zdravotne v súčasnosti, neuviedol.

„Po prvý raz som sa nesnažil vytvoriť album, ktorý sa bude páčiť ľuďom. Vydávam album, ktorý je pravdivý, úprimný a odzrkadľuje to, kde sa vo svojom živote nachádzam,“ uviedol v závere.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj náhľadovej fotografie: Instagram

Nadácia Dobrý skutok