Práve hráme

24/02/2023

Úspešní v spoločnom projekte i v sólových kariérach. 4 Tenori majú množstvo noviniek


Aj tohtoročný diár 4 Tenorov je už takmer úplne plný. Väčšina jarných a letných koncertov je vypredaná a záujem o ich vystúpenia prichádza i zo zahraničia. V januári zahájili sľubnú spoluprácu s Filharmóniou Bohuslava Martinů, v lete ich čaká špeciálne Hradozámecké turné po českých a slovenských nádvoriach a prijali tiež pozvanie do šou Královny popu i na festivaly: Sedmihorské léto, Festival Jaroslava Svěceného v Klášterci nad Ohří, Plaňanyfest a v septembri otvoria Hudobný festival v Kroměříži. Už teraz je takmer vypredaný ich vianočný koncert, ktorý sa uskutoční 15. decembra 2023 v pražskej Lucerne.

„Naším cieľom je rozdávať radosť a verím, že sa nám to darí. 4 Tenorom dávam termíny už na roky 2024 a 2025, kedy ich čakajú nielen ďalšie koncerty s Filharmóniou Bohuslava Martinů pod vedením dirigenta Leoša Svárovského, ale tiež prvé vystúpenie v Nemecku,“ uviedol producent zoskupenia Janis Sidovský.

Úspechy v spoločnom projekte i v sólových kariérach

Marian Vojtko, Pavel Vítek, Michal Bragagnolo a Jan Kříž tvoria úspešnú vokálnu formáciu už šesť rokov. Popri spoločnom projekte 4 Tenori sa im naďalej darí i v sólových kariérach. Jan Kříž sa momentálne pripravuje na februárovú premiéru legendárneho muzikálu Zpívání v dešti v Divadle Hybernia, Pavel Vítek sa v Divadle Lucie Bílé od apríla objaví v slávnej hudobnej komédii Slaměný klobouk, Michala Bragagnola čaká titulná úloha v muzikáli Leonarda Bernsteina Candide, ktorý v júni uvedie Divadlo J. K. Tyla v Plzni a Marian Vojtko pripravuje na október svoj narodeninový koncert Gala 50 v O2 Universum, kam si okrem svojich kolegov zo 4 Tenorov pozval celú plejádu ďalších hviezdnych hostí.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj: Tlačová správa
Zdroj náhľadovej fotografie: Tlačová správa

Nadácia Dobrý skutok