Práve hráme

22/02/2023

Mladá víťazka Talentu Nikka Kusendová prichádza s očakávaným debutom


Víťazka posledného ročníka Česko Slovensko má talent Nikka Kusendová predstavuje debutový singel Ľudia v podaní sviežej skladby pretkanej úvahami o ľudskom správaní. Talentovaná speváčka ohúrila vtedy divákov len s gitarou, ohúri ťa aj teraz?

O tom, že sa speváčke po známej šou darí, svedčí aj novinka, ktorá je úvodnou ochutnávkou Nikkinej tvorby. Idea prvotiny vzišla zo zmeny uhla pohľadu a namiesto vnímania správania ľudí skrz seba, nahliada interpretka na životné situácie z pohľadu vznešeného motýľa. „Inšpiráciou piesne sme boli my, ľudia, naše správanie, konanie. Až z toho vzišla myšlienka, ako nás vidí napríklad taký motýľ. Či sa na nás dobre pozerá, či je to z pohľadu nežného a čistého pozorovateľa motýľa správne a či si to sami uvedomujeme,“ uvažuje speváčka metaforicky o dôsledkoch nášho správania.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Uvoľnená nálada piesne sa nesie aj vizuálom, ktorý získal svoje zobrazenie pod taktovkou Dominika Janovského. Skĺbenie prírodného prostredia s ruchom mesta dodáva videoklipu harmonický balans, ktorý prechádza aj celým textom.

„Exteriér sme nahrávali pri vodnej nádrži v Kuchyni spolu s neočakávaným snehom. Deň predtým nebol ani náznak po snehu a ráno sme sa ocitli ako v rozprávke. K tomu patrilo aj moje chodenie v opätkoch, ktoré za daných okolností bolo veľmi zaujímavé,“ so smiechom prezrádza mladá talentovaná umelkyňa o nečakaných situáciách a ďalej pokračuje o nakrúcaní v Bratislave: „Náročnejšie bolo natáčanie v električke, keď sme sa museli voziť vyše hodiny, kým sme nakrútili potrebné zábery. Raz mal s nami problém jeden pán, teda asi skôr my s ním, ktorý sa tam zrejme chodil zohrievať pravidelne, prípadne bolo zas v električke priveľa ľudí, no neskutočné úsmevné zážitky, ale aj veľa krásnych momentov.“

Plány do budúcna má speváčka veľké a neplánuje tvoriť jednotvárne. Teší sa na nové hudobné obzory, ktoré sa jej otvárajú a z talentovaného dievčaťa s gitarou sa stáva speváčka s veľmi priaznivou hudobnou kariérou.

Zdroj: Tlačová správa
Zdroj náhľadovej fotografie: Tlačová správa

Mobilné aplikácie Rádia Expres