Práve hráme

14/02/2023

Osláv dnešný Valentín S Hudbou Vesmírnou!


Slovenská skupina S Hudbou Vesmírnou prichádza hneď s dvomi novými skladbami. Tá prvá sa nazýva Traja Kamoši a ako sme zvyknutí, prevádza ju aj videoklip z Kanárskych Ostrov.

„Prvá pesnička, ktorou sme sa ako S Hudbou Vesmírnou predstavili, sa volá Šírime Mladosť. Je to zároveň aj naša hudobná „profilovka“. Singel Traja Kamoši vychádza takmer o 8 rokov neskôr a má rovnaké posolstvo, nenecháme si nikdy zobrať tie deti v nás. My sme traja kamoši, ktorých stále nekonečne baví realizovať svoje nápady a aj vďaka najlepším fanúšikom na zemeguli stále môžeme robiť to, čo milujeme,“ napísala skupina pod video.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Skupina S Hudbou Vesmírnou sa vďaka druhej novinke opäť rozhodla ľudí spájať, a to svojou hudbou, humorom, ľahkosťou bytia a svojráznym pohľadom na svet. V novom singli Valentín poukazujú na to, že mnohí možno ani netušia, kto vlastne Valentín bol a čie meno tento deň nesie.
„Je to síce opäť taký náš úlet, ale má podľa mňa peknú myšlienku. Zostalo mi trošku smutno, keď som počul rozhovor počas cesty autobusom o tom, že čo je to vlastne ten Valentín. Ale hneď mi napadlo, že načo smútok, veď máme kapelu, tak skúsime Valentína priblížiť tým, ktorí ho vôbec nepoznajú,“ prezradil Sorizzo, skladateľ a producent.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Nezabudni za svojich favoritov hlasovať v najdlhšej rádiovej hitparáde 2023 hitov.

Zdroj: Tlačová správa
Zdroj náhľadovej fotografie: Instagram

Mobilné aplikácie Rádia Expres