Práve hráme

25/02/2023

Harry Potter a Kameň mudrcov™ in Concert – hraj o vstupenky a oficiálny merch!


Pred 22 rokmi Harry Potter and Kameň mudrcov™ očaril plátna našich kín a teraz sa po prvýkrát vracia na Slovensko v sprievode 90-členného Symfonického orchestra Slovenského rozhlasu.

Počúvaj pozorne rannú show Hemendex, v ktorej moderátori každý deň zadajú súťažnú otázku týkajúcu sa filmu Harry Potter a Kameň mudrcov, a následne po výzve moderátorov pošli svoju odpoveď prostredníctvom SMS na číslo 0905 612 612. Ten súťažiaci, ktorý pošle správnu odpoveď ako prvý, získa výhru – 2 vstupenky na podujatie Harry Potter a Kameň mudrcov in Concert v Bratislave a filmový balíček obsahujúci hrnček, zápisník, 2 plagáty, kľúčenku, knihu Harry Potter a Kameň mudrcov a lego stavebnicu Harry Potter.

Súťažíme každý deň od 27.2. do 3.3. v Hemendexe.


Harry Potter a Kameň mudrcov in Concert

Keď sa Harry v deň svojich 11. narodenín dozvie, že je čarodejníkom predurčeným k veľkým veciam, odchádza vo filme Harry Potter a Kameň mudrcov po prvýkrát do čarodejníckej školy. Tento koncert predstaví prvý film z nezabudnuteľnej série naživo v sprievode Symfonického orchestra Slovenského Rozhlasu, ktorý zahrá čarovnú hudbu Johna Williamsa pod taktovkou Ernsta van Tiela. Film bude premietaný na 12-metrovom plátne so slovenským dabingom.

Jedinečný zážitok plný hudby a mágie si môžete užiť v sobotu 18. marca v NTC aréne v Bratislave o 13:00 alebo o 19:00.

Kúpiť lístky

WIZARDING WORLD and all related trademarks, characters, names, and indicia are © & ™ Warner Bros. Entertainment Inc. Publishing Rights © JKR. (s23)

Štatút súťaže

Mobilné aplikácie Rádia Expres