Práve hráme

23/01/2024

Veľkí umelci prespievali známu romantickú baladu od U2


Írska kapela U2 sa v roku 1987 postarala o nádhernú emotívnu skladbu With or Without You. Ich balada sa stala veľmi populárnou a je obľúbená aj 37 rokov od jej vydania. Počas rokov na ňu vzniklo veľa coverov, no s veľkou obľubou ju spievajú aj známi interpreti. V roku 2014 ju na jednom z koncertov zaspievali aj fantastickí Imagine Dragons. Zostali verní svojmu ikonického zvuku a vdýchli jej tak nový šat, a to aj napriek tomu, že zachovali jej pôvodné prvky. Znie fakt super, počúvaj!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Na počesť dňa Svätého Patrika, ktorého oslavujú Íri po celom svete 17. marca, zaspieval známy hit aj Niall Horan. Ten sa preslávil ako člen írsko-britskej skupiny One Direction, ktorému sa momentálne veľmi darí ako sólovému spevákovi. Jeho verzia je akustická a veľmi príjemná. Vynikol najmä jeho zamatový hlas. Túto verziu si dozaista zamiluješ!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Nezabudni za svojich favoritov hlasovať v najdlhšej rádiovej Hitparáde 2024 hitov. Mali by sa v nej ocitnúť chalani z Imagine Dragons alebo Niall Horan? Nebodaj obaja? Neváhaj a hlasuj! Denne taktiež hráme o štýlové bezdrôtové slúchadlá JBL.

Rádio Expres

Zdroj náhľadovej fotografie: YouTube / YouTube

Nadácia Dobrý skutok