Práve hráme

07/02/2023

Valentínska dilema: Romantika verzus liga majstrov


Chlapi, ak chcete sledovať futbal, Hemendex vás ospravedlní u ženy! Presne 14. februára, teda na Valentína, sa začína vyraďovacia fáza futbalovej Ligy majstrov. Tomu sa povie načasovanie!

Hrajú sa dva zápasy, a to Paris St-Germain proti Bayernu a AC Miláno proti Tottenhamu. Hemendex má nápad, ako to vyriešiť tak, aby boli v domácnosti spokojní obaja – aj muž a aj žena!

Chlapi, ak chcete na Valentína sledovať Ligu majstrov, Hemendex vás ospravedlní u vašej ženy. A to nie je všetko. Ak vaša drahá ospravedlnenku prijme, získa ako kompenzáciu 100-eurový poukaz od NajZážitky.sk.

Kým vy budete sledovať futbal, ona si môže dopriať akýkoľvek zážitok z portálu, napríklad ajurvédsku alebo čokoládovú masáž.

Alebo si Valentína vynahradíte spoločne inokedy, pretože na portáli najzazitky.sk nájdete aj zážitky, ktoré si viete užiť spolu:

  • Rande v jaskyni
  • Noc v iglu
  • Pivné kúpele
  • Súkromný wellness pre dvoch

Chlapi, ak chcete zabezpečiť svojej drahej 100-eurový poukaz na NajZážitky.sk a sebe večer pri Lige majstrov, tak počúvajte Hemendex v termíne od 7. do 14. februára.

Peti, Djurovi a Marekovi môžete napísať na 0905 612 612 – smska, odkaz, alebo whatsapp a oni vám pripravia ospravedlnenku na mieru.


O portáli NajZážitky.sk:

Zážitková agentúra, ktorá ponúka viac ako 200 rôznych zážitkov ako napríklad adrenalínové zážitky, vyhliadkové lety, jazdy na športových autách, wellness, či zážitkové kurzy.

Zdroj náhľadovej foto: Adobe Stock

Mobilné aplikácie Rádia Expres