Práve hráme

30/01/2023

Na Slovensko sa vracia Cirque du Soleil. Divákov vtiahne do farebného sveta hmyzu


Jedinečná produkcia OVO od Cirque du Soleil, ktorá sa doposiaľ predstavila pred zrakmi viac ako7 miliónov ľudí v 155 mestách a v 26 rôznych krajinách, prichádza na Slovensko!

OVO, jedno z najfarebnejších javiskových vystúpení jedinečného Cirque du Soleil, je pripravené uchvátiť slovenských divákov a prostredníctvom dych berúcich akrobacií ponúknuť pohľad do života hmyzu, neutíchajúcej energie a pohybu. Tajomstvá prírody, spolu so Slnečným cirkusom, objavia diváci počas siedmich predstavení, ktoré sa uskutočnia v Bratislave, v TIPOS Aréne – Zimný štadión Ondreja Nepelu, v dňoch 19. až 22. októbra 2023.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Predstavenie pre dospelákov i najmenších

OVO vyžaruje mimoriadne šoumenstvo, ktoré nabáda k predstavivosti a prebudí naše vnútorné dieťa svojou bezprostrednou veselosťou. Obrovský zážitok vyvolá i v najmenších, v ktorých, bez pochýb, zanechá hlbokú nielen umeleckú, ale i edukatívnu stopu.

OVO je vtipné a chaotické, no zároveň rozkošné aj tajuplné predstavenie, v ktorom diváci spoznajú desiatky druhov hmyzu. Od mohutných cvrčkov, skáčucich na trampolínach, cez rozkošnú lienku, sebavedomú muchu až po hypnotickú pavúčiu samičku, ktorá sa krúti vo svojej pavučine, ale aj mnohých ďalších. Predstavenie zobrazuje farebný ekosystém, ktorý sa hemží životom, kde hmyz pracuje, loví, lezie, trepotá sa, či sa hrá, ale aj bojuje. Dokonca hľadá aj lásku! Zabehnutý rytmus života hmyzu preruší moment, keď sa v strede ich prirodzeného prostredia objaví záhadné vajce.

OVO (v portugalčine vajce – pozn. red.), tvorí vyše 100 členný tím z 25 rôznych krajín sveta vrátane 52 artistov, ktorí na scénu prinášajú akrobatické akty na najvyššej úrovni. Nezabudnuteľný zážitok zo šou umocňuje atmosféra, ktorú dotvárajú úchvatné kostýmy, nádherná pódiová scéna a živá hudobná produkcia.

Diváci si farebný svet roztomilého hmyzu v podaní OVO Cirque du Soleil v Bratislave užijú počas siedmich predstavení, počnúc premiérovým predstavením, ktoré sa bude konať 19. októbra 2023 o 20:00 hod.. Ďalšie predstavenia sa uskutočnia 20. októbra 2023 o v rovnakom čase, ale aj v sobotu, 21. októbra.2023, a to dokonca tri predstavenia o 12:00 hod., 16:00 hod. a o 20:00 hod.. V nedeľu, 22. októbra 2023 o 13:00 hod. sa uskutoční ďalšie predstavenie a derniéra bude o 17:00 hod..

Vstupenky na všetky podujatia budú dostupné na vivien.sk a v sieti Ticketportal od 3. februára 2023 od 10.00 hod.

Zdroj: Tlačová správa
Zdroj náhľadovej fotografie: Tlačová správa

Mobilné aplikácie Rádia Expres