Práve hráme

25/01/2023

Problémy v partnerských vzťahoch? Simona a Joe Trendy ti v novej šou predvedú, ako ich riešiť


Simona Salátová a Joe Trendy sú dvaja komici, ktorí už dlhšie tvoria pár. Na Exprese teraz majú spoločnú zábavnú šou, kde budú riešiť vzťahové problémy a situácie, do ktorých sa môže dostať každý pár. Počuť ich môžete každú sobotu po 12-tej na Exprese alebo ako podcast na Podmaze a ostatných aplikáciách.

„Tešíme sa, že naše vzťahové radosti a problémy budeme môcť riešiť pred celým Slovenskom a veríme, že si z nich každý niečo zoberie. Napríklad to, že mám pravdu,“ hovorí Simona.“ Je pre mňa cťou, že budeme môcť so Simonkou dávať vzťahové rady toľkým ľuďom. Keď nepomôžeme sebe, pomôžeme aspoň iným, respektíve oni sa budú pýtať a my sa pohádame,“ dodáva Joe Trendy.

Simona a Joe Trendy budú pri riešení vzťahových problémov vychádzať z vlastných skúseností, ale zároveň si budú do svojej relácie pozývať aj zaujímavých hostí. S nadhľadom a humorom poradia aj poslucháčom, ktorí pošlú dvojici svoj problém alebo otázku hlasovkou cez WhatsApp na číslo 0905 612 612. Všetky rady sú „s ručením obmedzeným“, to znamená, že je dovolené používať ich iba na vlastné riziko a Rádio Expres nezodpovedá za prípadné škody na vzťahoch alebo majetku. :)

Vzťahy s.r.o. prvýkrát zaznejú v éteri najpočúvanejšieho rádia už v sobotu 28. januára.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Mobilné aplikácie Rádia Expres