Práve hráme

12/01/2023

Bol úspešný a zabezpečený, so slabosťou na modelky. Nikto nečakal, že mu jeho láska zo Slovenska prestrelí hlavu


Keď ju španielske súdy odsúdili za vraždu bývalého priateľa, noviny jej predpovedali, že najlepšie roky života strávi v base. Španielska prokuratúra pre ňu prvotne žiadala 25-ročný trest. Po 8 rokoch je však opäť na slobode a je stále mladá a atraktívna. Verejnosť nevychádza z úžasu. Naozaj vraždila žena, ktorej tvár pripomína anjela?

Vyzerali ako šťastní, zaľúbení pár. Mária bola mladá a krásna. Keď spoznala svojho osudového muža, pracovala ako asistentka predaja v jeho klenotníctve. Andy bol úspešný, zabezpečený, charizmatický a so slabosťou pre mladé modelky či anjelsky krásne ženy. Napriek obrovskej prvotnej zamilovanosti sa ich vzťah po troch rokoch skončil tromi výstrelmi. Dve guľky pritom zasiahli práve Andyho hlavu. Zabíjala žiarlivosť či nešťastná náhoda? Ľudia, ktorí žili v susedstve boli dokonca presvedčení, že na vine bola samotná usadlosť. Verili, že je prekliata. Prípad vraždy v zlatej klietke, kde vrahyňou bola práve mladá Slovenska, vtedy obletel média nielen na Slovensku, ale aj v Anglicku, či v Španielsku. A kontroverzným vo všetkých spomínaných krajinách ostáva až do dnešného dňa.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Päť žien, päť príbehov, päť chladnokrvných vrážd, v ktorých zabíjala láska, vášeň či žiarlivosť. Príbehom vás sprevádza herec Martin Kaprálik a psychologička Sylvia Dančiaková.

Podcast Kriminálne spisy obsahuje násilné a sexuálne scény. Preto nie je vhodný pre poslucháčov mladších ako 18 rokov, ani pre citlivé povahy.

Všetky časti podcastu Kriminálne spisy
Nadácia Dobrý skutok