Práve hráme

08/12/2022

Vianočná pieseň v podaní Zuzany Hrvoľovej zahreje nejedno srdce


Speváčka a herečka Zuzana Hrvoľová, známa aj z Ďurovčíkových muzikálov, prichádza v predsviatočnom období so skladbou Želanie. To speváčka nachádza v prítomnosti blízkych a ich spoločnej radosti, ktorú vniesla aj do videoklipu a rozžiarila v očiach nielen iskričky šťastia, ale najmä v srdci plamienky lásky.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

„Želanie je vianočnou piesňou, ktorá, verím, bude ľudí hriať pri srdci. Hovorí nám o skutočnom význame Vianoc, ktorým je najmä prítomnosť blízkych, spomalenie a láska. Videoklip k nej je takým malým zázrakom, ktorý ukazuje, že ak sledujeme a načúvame svojim blízkym, môžeme im splniť aj to najtajnejšie želanie. Dnes, keď sa tieto sviatky často menia na materiálne šialenstvo, pripomína nám ich skutočnú podstatu,“ speváčka objasňuje s úsmevom.

Skladba vznikla už pred minulými Vianocami, no okolnosti neposkytli priestor na jej zrealizovanie. „A tak, ako som odkladala túto pieseň, som dlhšie odkladala aj oslovenie Matúša Ferka na spoluprácu, keďže mám veľmi rada jeho umenie. Na jeseň tohto roku som však skúšala muzikál Vyznanie spolu s Lenkou Rakarovou, ktorá je, okrem iného, aj zakladateľkou štúdia Content Factory, kde práve s Matúšom úzko spolupracuje, no a takto mi to teda nakoniec všetko do seba zapadlo a myslím, že lepšiu kombináciu som si priať nemohla,“ teší sa speváčka z nahrávania v štúdiu Content Factory.

Vizuál k piesni získal najvrúcnejšiu atmosféru radosti vďaka dvom hlavným malým aktérom, ktorých si zahrali deti Zuzany Hrvoľovej. Zaujímavosťou vianočného videoklipu je, že v celom klipe sa neobjaví vianočný stromček, ale zato ako jediní v okrese zažili Hrvoľovci sneh už v novembri. „Je to také naše rodinné handmade dielo. Deti spolupracovali ako veľkí herci, samozrejme, za menšie úplatky. Celé nakrúcanie bolo zábavné, najmä to upratovanie po skončení,“ prezrádza so smiechom.

Od septembra začala Zuzana Hrvoľová po materskej dovolenke naplno pracovať. V novembri odpremiérovali muzikál Vyznanie v réžii Janka Ďurovčíka, ktorý sa teší veľkému záujmu a krásnym ohlasom. Popritom sa stále venuje aj eventom s kapelou, v ktorej spieva, ale pôsobí aj ako moderátorka. Na jeseň tiež začala opäť nakrúcať, čím potvrdila aktívne pracovné nasadenie.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj: Tlačová správa
Zdroj náhľadovej fotografie: Tlačová správa

Mobilné aplikácie Rádia Expres