Práve hráme

02/12/2022

Tak ako sa mením ja, mení sa aj moja hudba, hovorí talentovaná speváčka TIMEA po takmer ročnej pauze


Speváčka a skladateľka TIMEA pred letom predstavila novú kapelu a začala spolupracovať s novým producentom. Netají sa tým, že nový singel Two blocks away, ktorý ako prvý vznikal v tejto zostave, je predzvesťou nového smerovania v jej tvorbe. „Tak ako sa mením ja, mení sa aj moja hudba. Keďže je to už skoro rok od posledného singlu, veľmi sa teším, že môžem ľuďom ukázať, kto som teraz.“

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Nič nie je horšie ako pocit, že ste boli stredobodom niekoho vesmíru a zrazu doň nepatríte. Two blocks away je o pozeraní sa naspäť, o spomínaní na vzťah, ktorý už skončil. A tak rozmýšľate, či ste si všetky pozitívne spomienky vymysleli, alebo si ich pamätá aj tá druhá osoba. Pesnička vás prevádza smútkom, ktorý sa pretvára na frustráciu z neuzavretej kapitoly. A pritom by vám stačilo len pár slov, že to, čo ste spolu zažili, bolo reálne,“ priblížila význam skladby talentovaná speváčka.

Hoci sa TIMEA objavila na scéne len koncom roka 2020, stihla sa predstaviť na festivaloch ako Pohoda, FLAAM, Atmosféra, Metronome Warm up a ďalších popredných slovenských a českých hudobných festivaloch a kluboch. Jej tvorba zaujala médiá ako Fullmoon magazine, české Rádio 1, Rádio Wave, Expres FM a slovenské Rádio_FM.  Predskakovala umelcom ako Madison McFerrin zo Spojených štátov amerických či Mighty Oaks.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj: Tlačová správa
Zdroj náhľadovej fotografie: Darina Sklenárová / Tlačová správa

Mobilné aplikácie Rádia Expres