Práve hráme

25/11/2022

Ben Cristovao predstavil prvú zahraničnú spoluprácu. Na skvelej tanečnej skladbe spolupracoval s poľským DJ-om


Mladý umelec s charakteristickými modrými vlasmi, ktorý si hovorí TRIBBS, je číslom jeden medzi poľskými dídžejmi. Na zozname jeho spoluprác nájdeme aj mená ako Laidback Luke, Dimitri Vegas alebo Duncan Laurence a už teraz je jasné, že DJ mieri na svetovú špičku. Do hudobnej zbierky spoluprác si môže pripísať aj českého speváka a textára Bena Cristovaa, s ktorým vytvoril energický tanečný hit Future Champ.

Napriek tomu, že ide o Benov medzinárodný debut, európska centrála Universal Music Group v Berlíne si ho vybrala ako svoj hlavný focus track pre tento týždeň. Skladba týmto dostane značnú medzinárodnú podporu v rámci krajín celej Európy a bude podporovaná na všetkých platformách ako najväčšia priorita!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Ben Cristovao patrí medzi najúspešnejších českých umelcov, čo dokázal aj začiatkom októbra, kedy svojou bezkonkurenčnou vizuálnou a hudobnou show po druhýkrát vypredal pražskú O2 arénu. So svojím domácim manažmentom Championship Music a s terajšou podporou labela Universal Music podpísal zmluvu pre svoju zahraničnú tvorbu a práve dnes vydáva svoju prvú ochutnávku.

Medzinárodný debut Future Champ je čistou dávkou eufórie a motivačnej nálady, ktorú napísal v Berlíne s nemeckým duom TVVINS. „Na napísanie textu ma motivoval jeden zo zápasov Jirka Procházky, ktorý mal pred sebou ešte cestu stať sa šampiónom UFC. Tá jeho obrovská motivácia a odhodlanosť ma strašne dostala a inšpirovala. Medzičasom sa Jirka naozaj šampiónom stal, je neuveriteľný,“ hovorí Ben o svetom uznávanom zápasníkovi a svojej inšpirácii.

Song už čoskoro doplní aj jeho vizuálna podoba. Videoklip sa bude nakrúcať v Čechách a premiéra je naplánovaná na december 2022.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj: Tlačová správa
Zdroj náhľadovej fotografie: Jiří Kouba / Tlačová správa

Mobilné aplikácie Rádia Expres