Práve hráme

21/11/2022

Bratislavský koncert Adama Pavlovčina bol na svetovej úrovni


Bývalý SuperStarista Adam Pavlovčin je poriadne namakaný! Za rok, odkedy vyhral spevácku súťaž, stihol vydať svoj debutový album, nakrútiť videoklipy a dokonca aj odštartovať turné. Svojim fanúšikom a priaznivcom predstavil s príchodom nového albumu aj nové meno, pod ktorým plánoval vystupovať, a tak sa z Adama Pavlovčina stal ADONXS.

Svoj prvý album nazval Age of Adonxs. Predstavil ho len pred pár dňami a nájdeš na ňom 10 skladieb, vrátane rádiových hitov Moving On či Game, ktorá patrila k najhranejším česlo-slovenským skladbám v éteri.  Pred pár dňami odštartoval aj spomínané turné, ktoré začalo v Trenčíne. V sobotu, 19. novembra, sa predstavil v Majestic Music Clube v Bratislave.

Koncert sa konal v hudobnom bare, ktorý praskal vo švíkoch. Predskokankou večera bola mladá speváčka z Prahy Michaela, ktorá vystupuje ako Maella. Divákov chytila za srdce skladbami z vlastného repertoára a všetkých navnadila na príchod hlavnej hviezdy večera, ADONXSa.

Koncert sprevádzal aj netradičný krst

Fenomenálny spevák otvoril koncert s už spomínanou piesňou Moving On, ku ktorej vydal aj videoklip. Už pri prvých tónoch roztancoval celé publikum a naznačil, v akom tóne sa bude celá šou niesť. Adam nesklamal, nielenže predviedol svoj očarujúci hlas, z ktorého stáli chlpy, ukázal aj to, že je skvelým tanečníkom. Dokonca si pomedzi piesne vymenil aj outfity a ukázal tak aj skvelý módny vkus.

Počas koncertu sa konal aj krst spomínaného albumu. Nechýbali bublinky, no to nebolo všetko. Samotný spevák prezradil, že mnoho ľudí sa ho pýtalo, ako plánuje pokrstiť svoj debutový album a keďže chcel, aby to bolo niečo netradičné, zvolil lak na nechty. V publiku nechýbali bývalí SuperStaristi ako Diana Kovaľová, Emma Drobná či hlas zo zákulisia Bruno Ciberej. Okrem autorských textov zazneli aj covery skladieb Hold Back the River a Skin. Vyše hodinový koncert sa niesol v znamení svetovej šou. Adam je jednoducho hviezda!

Zdroj náhľadovej fotografie: Rádio Expres

Mobilné aplikácie Rádia Expres