Práve hráme

17/11/2022

Príbeh vrahyne vlastných detí z východného Slovenska je naozaj len pre silné povahy


V 80. rokoch sa v malej obci na východe Slovenska stala vražda, ktorá nemá v domácej kriminalistike obdobu. Mladá a krásna žena z tohto sveta zniesla svoje vlastné deti. Príčinou bolo zlomené srdce a strata ideálov. Hoci túžila po živote ako z rozprávky a láske ako z románu, jej činy ju navždy zapísali na stránky veľkých tragédií. O žene, ktorá je označovaná za „Slovenskú Médeu„, sa dodnes po dedine šíria rôzne klebety. Nikto nevie, ako jej príbeh po odpykaní trestu pokračuje ďalej, no mala by žiť dodnes niekde v Čechách.

„V jej očiach tým navždy zničil ich rodinu. Bez neho si už nedokázala predstaviť ďalej žiť. Keď ho nemohla mať, chcela sa mu aspoň kruto pomstiť. Chcela ho zraniť tak veľmi, ako on zranil ju.“

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Päť žien, päť príbehov, päť chladnokrvných vrážd, v ktorých zabíjala láska, vášeň či žiarlivosť. Príbehom vás sprevádza herec Martin Kaprálik a psychologička Sylvia Dančiaková. 

Podcast Kriminálne spisy obsahuje násilné a sexuálne scény. Preto nie je vhodný pre poslucháčov mladších ako 18 rokov, ani pre citlivé povahy.

Všetky časti podcastu Kriminálne spisy
Nadácia Dobrý skutok