Práve hráme

16/11/2022

Simply Red sa na Slovensku predstavia už začiatkom decembra


Anglická formácia Simply Red, na čele s červenovlasým spevákom Mickom Hucknallom, po dvojročnom čakaní a niekoľkých presunutých termínoch, konečne dorazí na Slovensko! V bratislavskej NTC Aréne potešia svojich fanúšikov dávkou soulu a funku už 3. decembra v rámci ich Blue Eyed Soul – All The Hits Live turné, ktoré nesie meno podľa posledného štúdiového albumu, ktorý kapela vydala v roku 2019.

Takmer dvadsiatka skvelých piesní

Koncert hudobnej skupiny Simply Red, ktorá na hudobnej scéne pôsobí už neuveriteľných 37 rokov, otvorí špeciálny hosť – mladá kapela pochádzajúca zo susedného Rakúska – Luke Andrews Band.

Simply Red si s fanúšikmi počas koncertu zaspievajú, okrem avizovaných noviniek z albumu Blue Eyed Soul, aj hity, ktoré mapujú hviezdnu kariéru kapely. Podľa set listov z predchádzajúcich koncertov, ktoré kapela v rámci turné odohrala, sa návštevníci bratislavského podujatia môžu pripraviť a tešiť zároveň na piesne ako You’ve Got It, So Not Over You, Thrill Me či skladbu Fake. Zoskupenie zahrá aj piesne A New Flame, Your Mirror, Come To My Aid, či Ain’t That a Lot of Love.

Celosvetovo uznávaní hudobníci ponúkajú i priestor skladbám, ktoré vzišli z pier ich kolegov. Počas turné zvyknú zahrať covery You Make Me Feel Brand New, Holding Back the Years, NightNurse či It’s Only Love Doing Its Thing. Je teda isté, že sa máme na čo tešiť!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj: Tlačová správa
Zdroj náhľadovej fotografie: Tlačová správa

Nadácia Dobrý skutok