Práve hráme

15/11/2022

Skupina P.S. prichádza s energickou skladbou Všetko tu už bolo, v ktorej zaznievajú metalové gitary


„Text piesne Všetko tu už bolo som napísala presne pred dvadsiatimi tromi rokmi, v časoch, keď P.S. eštelen začínalo. Na svoj výsledný hudobný a aranžérsky šat si však skladba počkala dve dekády. A aj napriek tomu, koľko času odvtedy pretieklo, si myslím, že sú jej slová stále aktuálne. Zlato je nad soľou a človečinou ochutené vzťahy odnáša prúd,“ cituje Magda z aktuálneho singla.

„Pieseň nie je o láske a partnerských vzťahoch, ako väčšina predošlých. Táto je o vzťahoch medziľudských ale aj o dobe, ktorú žijeme. Hudba pochádza hlavne z pera Gabriela Gotthardta, ktorému vďačím aj za krásne metalové gitarky, z ktorých som nadšená,“ dodala.

Klip nemá hlavu ani pätu

„Ten klip vôbec nemá dávať zmysel, takže ho tam netreba ani hľadať. Sú v ňom samé hlúposti, priam koniny,niektoré snáď aj na zasmiatie. Mám pocit, že nás ľudí nejak opúšťa humor a berieme veľa vecí veľmi vážne, chcelo by to trošku nadhľadu a viac úsmevu do života, aj keď sa ťažko žije.“

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Chcela som trošku iný klip a mala som predstavu, že v ňom bude mať viac ľudí. Pôvodná idea bola natočiť ho s partiou kamarátov, s ktorými sa roky stretávam na grilovačkách. Plány prekazil Covid a v neposlednom rade, aj moje zranenie. Pred kamery som sa tak postavila o týždeň neskôr so zošitou hlavou. Murphyho zákony taktiež zafungovali a v novom termíne už väčšina priateľov mala povinnosti. Tak som sa rozhodla poprosiť o spoluprácu a pomoc neznámych ľudí a fanúšikov, čo spätne hodnotím ako fantastický nápad. Rada som osobne spoznala tých, ktorým sa páči moja tvorba, a s ktorými som bola v kontakte len na sociálnych sietiach. Boli rovnaká krvná skupina ako ja, a to sa potom skvele pracuje,“ teší sa speváčka.

Zdroj: Tlačová správa
Zdroj náhľadovej fotografie: Tlačová správa

Mobilné aplikácie Rádia Expres