Práve hráme

11/11/2022

Jedna z najtalentovanejších slovenských speváčok Emma Drobná vydala nový singel s názvom Hawaii


Sú to približne dva roky, odkedy Emma Drobná vydala jej druhý štúdiový album Better Like This, z ktorého sa dodnes hrá hit Yeah Baby!, a ktorý sa dlhé týždne objavoval v slovenskej TOP 100 Airplay hitparáde. Minulý rok Emma naspievala aj duet Naše hriechy s Adamom Ďuricom, ktorý sa objavil na jeho albume. Posledné roky strávila veľa času hlavne cestovaním s jej partnerom, bývalým futbalistom Filipom Šebom, s ktorým tvoria šťastný a harmonický pár. Nedávno si užívali dovolenku na Hawaji a práve tam vznikla nová skladba.

„Asi tým veľmi neprekvapím, keď poviem, že nápad na skladbu vznikol na Hawaji. V texte opisujem momenty, ktoré som tam naozaj prežila. Raz večer som nemohla zaspať, tak som si sadla po polnoci na pláž k oceánu. Všade bola tma, všetci dávno spali a ja s pohárom šampanského medzi drobnými kvapkami dažďa, som počúvala len šum oceánu. Presne to sa stalo a presne o tom som začala písať text. Bol to zvláštny pocit pokoja, ktorý si budem navždy pamätať,“ spomína speváčka na tvorivé chvíle a dodáva: „V skladbe sa mi prelína realita so snením a spomínaním na sen, ktorý sa mi vryl veľmi pod kožu. Samotný sen v texte nepopisujem do detailov, lebo snom niekedy poriadne ani nerozumieme,“ dodala.

K piesni speváčka natočila klip, ktorý má premiéru práve dnes, tak si ho pozri medzi prvými! 
Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

„Klip sme po dokončení skladby natočili pomerne rýchlo. Do siedmich dní sme dali dokopy celý tím ľudí, z čoho som sa veľmi tešila, nakoľko to bolo pre mňa stále ešte všetko veľmi čerstvé. Spolupracovala som so šikovnými a príjemnými ľuďmi. O produkciu sa postaral Peter Hledík a réžie sa ujal Bohumil „Boyo“ Dohnal. S nimi som spolupracovala už na dvoch predošlých klipoch, takže som vedela do čoho idem a že im môžem plne dôverovať. Kostýmy a fantastickú energiu do natáčania pridal Ferko Mikloško, ktorý sa objaví vo videu a vypomohli aj talentované dievčatá z tanečnej skupiny Ladylicious,“ povedala o spolupráci Emma Drobná.

Emma svoju novinku exkluzívne odpremiérovala v Rádiu Expres a počas rozhovoru prezradila aj to, prečo sa s partnerom vybrali práve na Hawaj, či sa jej stalo, že dostala náhrdelník zo živých kvetov tak, ako to vidíme vo filmoch, ale aj to, ako vyzerá ich spoločná dovolenka. Vypočuj si, čo povedala!

Zdroj: Tlačová správa
Zdroj náhľadovej fotografie: Archív Emma Drobná / Tlačová správa

Mobilné aplikácie Rádia Expres