05/10/2022
Martin PYCO Rausch: Nebuďte konzervy, treba si variť!
Oli Džupinková v najnovšej epizóde podcastu Oli Džupi Talks prezradila hneď na úvod, že pred vianočnými sviatkami intenzívne myslí na Martina Rauscha, ktorý je známy ako Pyco. Ten bol hosťom v najnovšej epizóde, ktorá bola zameraná na dobré jedlo, recepty, ale aj na kuchárske knihy.
Pyco je uznávaný food bloger, ktorý obľubuje zdravé recepty a na svojom konte má tri kuchárske knihy plné chutných jedál.
V rozhovore sa dozvieš:
- kedy a prečo sa Pyco cíti nepochopený,
- kde prišiel na kombináciu melón a bryndza,
- či plánuje vydať štvrtú kuchársku knihu,
- ako dlho je už vegetarián,
- s kým konzultoval svoje recepty a prečo.
Zdroj náhľadovej fotografie: Instagram