Práve hráme

05/10/2022

Martin PYCO Rausch: Nebuďte konzervy, treba si variť!


Oli Džupinková v najnovšej epizóde podcastu Oli Džupi Talks prezradila hneď na úvod, že pred vianočnými sviatkami intenzívne myslí na Martina Rauscha, ktorý je známy ako Pyco. Ten bol hosťom v najnovšej epizóde, ktorá bola zameraná na dobré jedlo, recepty, ale aj na kuchárske knihy.

Pyco je uznávaný food bloger, ktorý obľubuje zdravé recepty a na svojom konte má tri kuchárske knihy plné chutných jedál.

V rozhovore sa dozvieš:
  • kedy a prečo sa Pyco cíti nepochopený,
  • kde prišiel na kombináciu melón a bryndza,
  • či plánuje vydať štvrtú kuchársku knihu,
  • ako dlho je už vegetarián,
  • s kým konzultoval svoje recepty a prečo.
Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj náhľadovej fotografie: Instagram

Nadácia Dobrý skutok