Práve hráme

03/10/2022

Richard Müller je v najlepšej forme: Všetko je po starom – odkazuje novým singlom!


Richard Müller síce nedávno oslávil už 61. narodeniny, no je vo vynikajúcej životnej i umeleckej forme! Dokazuje to aj novým singlom Všetko je po starom, ktorým zároveň ohlasuje ďalší album. Nielen na tejto piesni, ale aj na celom CD, spolupracoval s osvedčenou autorskou dvojicou Ondřej Gregor Brzobohatý a Peter Uličný. Fanúšikovia sa môžu tešiť na Richarda v najlepšej forme tak, ako ho poznajú a majú ho radi. Napokon, i v tejto piesni spieva: „Mám sa dobre! Dnes aj včera, nič sa nestalo. Pretože najlepšie je, keď je všetko po starom.“

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

V novinke nechýba hlboký hlas, melancholická hudba a intelektuálny text, takto väčšinou fanúšikovia poznajú Richarda Müllera a v takomto móde sa nesie aj jeho novinka. Azda len hlas posadil ešte hlbšie, a tak spôsobuje ešte viac zimomriavok na chrbte.

„Po albume 55 je to opäť spojenie s autorským tímom Ondřej Gregor Brzobohatý a Peter Uličný. Tentokrát do tímu pribudol aj Jan P. Muchow ako producent. A aj vďaka nemu je tento album taký, aký je, vrátane autorského pričinenie spomínaného Ondřeja a tiež Petra. Jeho producentskú prácu považujem za veľmi dôležitý faktor pri vzniku albumu. Je producentom naozaj veľkého kalibru. Jeden z najlepších, s ktorými som doteraz spolupracoval,“ vraví spevák.

Singlom Richard ohlasuje nový album Čierna labuť biela vrana, na ktorom spolupracoval v tejto autorskej  trojici. „Vytvorili sme album 13-tich skladieb a možno sa budem opakovať, ale z tejto spolupráce vzišiel jeden z mojich najlepších albumov,“ uzatvára.

Zdroj: Tlačová správa
Zdroj náhľadovej fotografie: CNC / CNC / Profimedia.cz

Mobilné aplikácie Rádia Expres