Práve hráme

23/09/2022

Adam Ďurica prichádza s novinkou Dobre viacmenej. Spoločnosť mu robí český spevák Raego


Adam Ďurica prichádza s novou skladbou Dobre viacmenej, ku ktorej si prizval aj českého speváka Raega. Ten získal v roku 2021 bronzového Slávika v kategórii Hip Hop / Rap.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

„V lete, medzi koncertami, sme s kapelou vybehli na pár dní do štúdia v Považskej Teplej. Chceli sme sa venovať hudbe, ale v novom prostredí, ktoré nás inšpiruje, kde môžeme džemovať, hneď to nahrávať a, kde nie sme ničím obmedzení,“ približuje Adam, ako vznikla novinka.

„Počas koncertov, je to náročné. Venujeme sa hlavne live prevedeniu show pre fanúšikov. Veľa cestujeme a na cestách sa tvorí ťažko. Dali sme si tri dni v štúdiu a len tak sme hrali. Tam vznikla melodická linka, základ celej skladby, a potom sme ju už dokončievali u Mateja Turcera v štúdiu. Počas koncertovania v Česku som sa spoznal s Raegom. Oslovila ma jeho energia, a tak sme sa dohodli na spolupráci,“  hovorí.

Foto: Martin Palkovič

„Adama obdivujem už niekoľko rokov. Videl som ho niekoľkokrát hrať naživo a musím povedať, že je podľa mňa jedným z najlepších umelcov na Slovensku. Mal som možnosť ho spoznať osobne na spoločných koncertoch a padli sme si do oka. Spoločný výsledok je fantastický aj vďaka tímu, ktorý Adam okolo seba má,“ hovorí Raego na margo spolupráce.

K singlu pripravili aj videoklip, ktorého režisérom je Adam Pásztor zo ZAGX production. „Klip vlastne odráža celý proces vzniku skladby, pretože sme začínali v štúdiu Birdland v Považskej Teplej, odtiaľ sme sa presunuli do Pulp k Matejovi Turcerovi a tiež sme natáčali v Prahe s Raegom. Pracovali sme na tom všetci ako jeden tím, ktorého súčasťou sú Radovan Bzdyl, Martin Palkovič a Peter Pavlikovský. Jednoducho, skvelá tímová práca“.

„Novinka Dobre viacmenej možno niekoho prekvapí, ale to sme chceli – posunúť sa ďalej s energiou, silou hudby, spoluprácou, neustále hľadať to nové a občas aj iné, čo nám hudba ponúka,“ dodáva Adam Ďurica.

Adam Ďurica odpremiéruje svoj najnovší singel u nás v Rádiu Expres. Tak si nás nezabudni naladiť a vypočuj si skvelú novinku v špeciálnej premiére už v pondelok 26. septembra po 8:00 hod..

Zdroj: Tlačová správa
Zdroj titulnej fotky: Martin Palkovič

Nadácia Dobrý skutok