Práve hráme

17/09/2022

Sláva mu komplikuje milostný život. Lewis Capaldi šokuje s priznaním, že ho vyhodili aj z Tinderu


Lewis Capaldi vydal len pred pár dňami song Forget Me, v ktorom spieva o rozchode so svojou ex ako aj o tom, že na sociálnych sieťach vyzerá byť bez neho šťastná a jemu tento pohľad vôbec neprospieva. To, že sa mu v milostnom živote nedarí, priznal aj v podcaste Diary of a CEO. V rozhovore priznal, že ho vyhodili aj z Tinderu. „Ide o to, že keď ma tam ľudia uvideli, mysleli si, že nie som skutočný, a tak ma nahlásili,“ povedal spevák.

Tinder však nie je jediná aplikácia, na ktorej ho zablokovali. „Vyhodili ma už aj z Bumble a Hinge. Niekto mi odporučil, aby som sa prihlásil do appky Feeld, no to je tak sexuálne, až je to šialené. Sú tam ľudia, ktorí sa predbiehajú vo svojich úchylkách a rieši sa tam BDSM. Na to ja nie som,“ zhodnotil.

Lewis v rozhovore tak priznal na plné ústa, že byť slávnym, nie je len med lízať a povedal to, čo je pre bežných smrteľníkov naozaj nepredstaviteľné. Áno, aj slávni ľudia majú problém niekoho si nájsť. 25-ročný spevák však stojí nohami pevne na zemi a hovorí, že nechce využívať svoju slávu a meno na to, aby niekoho zbalil. Zároveň odkazuje, že aj keď je slávny, nechce chodiť len so slávnymi ľuďmi, pretože mu toto nastavenie príde divné.

Takže, dámy, ak máte o tohto mlaďasa záujem, ozvite sa mu, bude rád!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj náhľadovej fotografie: Profimedia.cz

Nadácia Dobrý skutok