Práve hráme

12/09/2022

Andie J sa ocitla v dvoch svetoch naraz. Pozri si vydarenú novinku Ever Again!


Po predchádzajúcom singli She´s Mine, ktorý v sebe nesie americkú atmosféru vďaka jazde na Pontiacu, prichádza Andie J so singlom s ešte väčšou energiou, priamočiarejším zvukom a rýchlejším tempom. Novinka Ever Again je pretkaná pulzujúcim beatom a videoklip je prirodzeným vyvrcholením, ktorý znázorňuje dve rôzne emócie vplývajúce na prežívanie toho istého okamihu.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Po dlhšej dobe sa speváčka otvorila a vznikla z toho skladba, ktorá sa stala jej vnútorným míľnikom. Vychádza z pocitov, ktoré človek prežíva v ťažších situáciách, no napriek tomu sa rozhodne žiť život naplno a nazerať na svet pozitívne. „Je to téma, ktorá sa ma veľmi dotýka, pretože vždy som sa dlho utápala v minulosti. Tým, že som „snílek“, mala som vždy potrebu si v hlave veci miliónkrát prejsť, premyslieť, čo by bolo keby a zvykla som sa aj vnútorne trápiť. Veci však človek veľakrát už nezmení, a to si treba uvedomiť. Možno ísť s prúdom a užívať si prítomnosť, nech je akákoľvek. A toto som potrebovala zo seba vypovedať,“ prezrádza mladá speváčka dodávajúc, že nie vždy je všetko jednoduché a tiež nie je v poriadku túžiť po odvete. Vnútorne verí, že táto skladba je jej osobným novým začiatkom.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Písaniu skladieb a textov sa Andie J venuje od útleho veku, no skladbe Ever Again sa venovala o trochu viac, ako je u nej zvykom. „Nakoľko refrén je kľúčovým prvkom, viackrát sme ho menili a upravovali kvôli rytmickému frázovaniu. Domi Stoff, ktorý robil skladbe aranž, je v kreatíve mojím úplným spojencom a posunul moje skladby veľmi ďaleko a pomohol i s finalizáciou textu. Jeho produkcie sú pre mňa kľúčové a som rada, že sa naše životné cesty preťali a že nám to spolu v štúdiu tak klape,“ ozrejmuje spoluprácu s producentom Domi Stoff pôsobiacim aj ako frontman kapely King Shaolin a dvornej kapely Celeste Buckingham.

Skladba sa bude nachádzať na albume, na ktorom okrem novinky budeš počuť prvú zverejnenú skladbu Came from Heaven, ale aj naposledy predstavenú skladbu She´s Mine. Tá sa dostala do mnohých playlistov, ktoré vlastní samotné Spotify a Apple Music ju zaradili do playlistu Future Hits.

Speváčka postupne tvorí a komponuje nové skladby, ktoré doplnia po minuloročnom EP už očakávaný debutový album.

Zdroj: Tlačová správa
Zdroj náhľadovej fotografie: YouTube

Mobilné aplikácie Rádia Expres