Práve hráme

06/09/2022

Syn zosnulého Taylora Hawkinsa si uctil otcovu pamiatku. Vystúpil na spomienkovom koncerte po boku skupiny Foo Fighters


Len 16-ročný Shane sa našiel presne tam, kde jeho otec – za bubnami skupiny Foo Fighters. Počas londýnskeho koncertu, na ktorom si niekoľko umelcov a hudobníkov uctilo pamiatku Taylora Hawkinsa, sa Shane posadil na otcove miesto a zahral si s jeho bývalými spolukapelníkmi.

Dojemný moment dostal každého, kto sa vo Wembley aréne nachádzal. Frontman skupiny privítal na pódiu mladý talent so slovami: „Dnes máme nového bubeníka, ktorý si zaslúži byť s nami na pódiu. Poviem vám, nikdy som nevidel nikoho, kto by tak tvrdo trénoval. Prosím, privítajte, pána Shane-a Hawkinsa.“  Mladík s kapelou zahral pieseň My Hero a z jeho vystúpenia je viac ako jasné, že je naozajstným talentom!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Koncertu, ktorý sa konal 3. septembra, sa zúčastnilo takmer 100-tisíc ľudí a vystúpilo na ňom niekoľko veľkých hudobníkov, ktorí si uctili Taylorovu pamiatku. Diváci si počas 6 hodín zaspievali spoločne s Paulom McCartneym, s kapelou Queen či s AC/DC.

Ďalší koncert, ktorý sa bude konať na bubeníkovu pamiatku, sa chystá už 27. septembra v Los Angeles a vystúpiť by na ňom mala speváčka Alanis Morissette i Miley Cyrus, píše sa na portáli Good Morning America.

Taylora Hawkinsa našli bez známok života 25. marca 2022 v hotelovej izbe v Bogote, kde mala skupina vystúpiť. Jeho smrť šokovala mnohých a doposiaľ sa s tým nevysporiadali ani chalani zo skupiny. Frontman Foo Fighters Dave Grohl sa počas londýnskeho koncertu niekoľkokrát rozplakal.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj náhľadovej fotografie: YouTube

Nadácia Dobrý skutok