Práve hráme

31/08/2022

Slovenské celebrity zodvihli telefón a jednou vetou spôsobili našim poslucháčom neuveriteľnú radosť


Zvyknete občas zodvihnúť telefón a zavolať ľuďom zo svojho okolia, ktorých ste už dávno nevideli a nepočuli? Že ako sa majú? Čo majú nové? Či len tak, lebo by ste ich chceli počuť? Podľa Ligy za duševné zdravie sú medzi nami stále tisícky Slovákov a Sloveniek, ktorí prežívajú pocity osamelosti. Intenzita týchto pocitov však čoraz častejšie dosahuje mieru vyžadujúcu si odbornú pomoc.

„Kampaňou chce Liga upriamiť pozornosť ľudí na fakt, že zavolať niekomu zo svojich príbuzných, priateľov či známych s jediným cieľom – počuť človeka na druhej strane linky, môže čísla vychádzajúce zo štatistík zmeniť k lepšiemu.“

Liga za duševné zdravie prišla s kampaňou „Ahoj, len som ťa chcel počuť“ a Rádio Expres sprostredkovalo svojim poslucháčom milý telefonát od známych Sloveniek a Slovákov s jediným cieľom – vyčarovať úsmev na tvári. Pozri si video, koho chceli počuť Ivan Tásler, Adela Vinczeová, Nela Pocisková a ďalší. Podarilo sa im pripomenúť, aké dôležité je ozvať sa, rozprávať sa a zaujímať sa o ľudí aj bez toho, aby od nich niečo potrebovali?

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj náhľadovej fotografie: Liga za duševné zdravie

Mobilné aplikácie Rádia Expres