Práve hráme

19/08/2022

Adam Ďurica pripravil na koniec prázdnin ešte 2 videoklipy zo svojho úspešného albumu NAŠE HRIECHY a uzatvára tak jeho kapitolu


„Videoklipy sme natočili na skladby Každý deň a Von  a bude to taká pomyselná bodka za týmto albumom. Aj keď sme toto leto dosť koncertovali, podarilo sa nám na pár dní dostať do štúdia. Trochu si oddýchnúť od kolotoča cestovania. Konečne sme sa s chalanmi v pokoji stretli a mohli sme sa venovať hudbe a nahrávaniu. Začali sme pracovať na nových trackoch. Ale stále som cítil, že sme ešte nevyčerpali všetko, čo sme dali do albumu NAŠE HRIECHY, a tak sme s Lacom Rychtarikom urobili hneď dva videoklipy,“ hovorí spevák.

Klipy k skladbám Každý deň a Von, tak uzatvárajú úspešnú kapitolu v Adamovej tvorbe, ktorú postupne zmapuje aj vo výberkovke jeho hitov. Tá je pripravená na jeseň tohto roka.

„Nerád by som sa opakoval, ale ako som už veľakrát hovoril, s každým albumom, alebo len piesňou, prichádza nová kapitola, nová podoba či poloha, ktorá nás stále niekam posúva. A to je dobre, lebo zostávať pridlho na jednom mieste, tiež nie dobré. Takže, na koniec septembra máme už naplánovaný nový singel,“ uzatvára Adam Ďurica.

Každý deň
Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Von
Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj: Tlačová správa
Zdroj náhľadovej fotografie: YouTube

Mobilné aplikácie Rádia Expres