Práve hráme

17/08/2022

Simon spieval v karaoke bare na Tenerife, teraz hviezdi v speváckej súťaži The Voice


Simon Roberts zažil niečo, čo je ako vystrihnuté z námetu na film. Simon je pôvodom z Anglicka, no posledných osem rokov žil na Tenerife. Keď raz spieval v karaoke bare, stalo sa niečo, čo ani on sám nečakal. Úplnou náhodou boli v rovnakom bare aj známi produkčnej holandskej verzie speváckej súťaže The Voice, na Slovensku známej ako Hlas a boli jeho vystúpením tak unesení, že jeho video chceli posunúť hneď ďalej. A čo nasledovalo potom? Po zhliadnutí videa, na ktorom spieval, ho pozvali na kasting.

Stačilo len pár tónov a podmanil si celú porotu!
Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Vďaka nádhernému hlasu, z ktorého budeš mať zaručené zimomriavky, sa otočili všetci štyria porotcovia, no Simon si vybral tím Waylona, s ktorým v súčasnosti spolupracuje aj na pripravovanom debutovom albume.

Simonov prvýkrát na Slovensku

Talentovaný spevák sa mesiac pred kastingom v Holandsku spoznal so Slovenkou Marianou, ktorá bola na Tenerife na týždňovej dovolenke, no domov sa už nevrátila.  Vzhľadom na to, že prácu vykonáva online, môže pracovať odkiaľkoľvek, a tak zostala aj spoločne so Simonom v exotike. Ten však kvôli účinkovaniu v súťaži veľa cestuje, a tak ich vzťah funguje viac-menej na diaľku. V súčasnosti sú obaja bok po boku a pricestovali spoločne na Slovensko. Simon je tu po prvý raz, no v rozhovore neskrýval svoju lásku k bryndzi, čo je celkom nezvyčajné, keďže cudzincom zvyčajne nechutí.

Vypočuj si celý rozhovor, v ktorom sa dozvieš zaujímavosti z ich života, ale aj jeho dokonalý spevácky výkon!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj náhľadovej fotografie: Rádio Expres

Nadácia Dobrý skutok