Práve hráme

16/08/2022

Novinka Roba Opatovského Ruku na srdce je silným adeptom na hit (nielen) tohto leta


„Ešte sa mi nikdy nestalo, aby si publikum na koncerte po premiére nevydanej skladby pýtalo opakovanie. Pri Ruku na srdce sa mi to stalo,“ povedal hneď o novinke Robo Opatovský. Zo skladby ide pozitívna nálada, slnko, tanec a energia. „Mali by sme robiť veci naplno, nielen v láske, ale aj záľubách a vo všetkom. Tak aby pretrvali,“ dodal.

Ruku na srdce producentsky pripravil Randy Gnepa. „Je to fantastický producent. Mnohokrát vyberie zvuk, o ktorom možno aj ja sám pochybujem. Potom ho spracuje a v skladbe znie famózne. Skrátka, zapadne do finálneho aranžmánu,“ povedal Opatovský. Novinka, ktorej text napísala Oľga Šifrová, je z výberu približne dvadsiatich skladieb. Tie má spevák predpripravené na nový album.

Skladba v sebe nesie silné posolstvo

„Skladba vznikla ešte v apríli minulého roka, keď manžel prekonal koronu. Vtedy som písala veľa textov, v ktorých som používala slovíčko „srdce“. Po manželovom návrate z nemocnice vznikol verš „ruku na srdce, kým je horúce“, ten je pre mňa osobný. Symbolizuje, že máme žiť život, kým žijeme a pozerať sa na svet trochu pozitívnejšie,“ prezradila príbeh skladby textárka. „Potom už som prešla do romantickejšej nálady, aby bol text pozitívny,“ dodala.

Novinka Ruku na srdce má v súčasnosti podobu lyric videa, ale to sa v priebehu najbližších týždňov môže zmeniť. „Najskôr sme natočili zábery na modrom pozadí. Čisto pre to, aby sme dostali do videa emóciu zo skladby a potom sme k tomu dorábali text. Veľmi sa mi páči vklad Mateja Petríka, ktorý video spracoval veľmi kreatívne a verím, že sa finálny výsledok bude ľuďom páčiť,“ dodal spevák. Poď si vypočuť novinku!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj náhľadovej fotografie: Instagram

Mobilné aplikácie Rádia Expres