Práve hráme

27/06/2022

Vypočuj si nádhernú live verziu skladby Brother od írskej skupiny Kodaline


Írska indie-folková skupina Kodaline vydala nádhernú live verziu emotívnej skladby Brother. Nová verzia, ktorá útočí ešte viac na city ako originál, pochádza z pripravovaného live albumu Our Roots Run Deep a chalani ho majú vydať už 14. októbra. Započúvaj sa do tejto nádhernej skladby, ktorú pôvodne vydali pred piatimi rokmi.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Album má obsahovať 17 skladieb a skupina sa o ňom vyjadrila: „Takýto album sme chceli spraviť už veľmi dlho, avšak je to pre nás niečo úplne nové. Ide o akustickú šou, počas ktorej sme sa fanúšikom úplne odhalili. Sklady sú surové a neupravené. Našim cieľom bolo zachytiť najmä energiu a atmosféru koncertnej noci najlepšie, ako sme vedeli. Je to veľmi intímna šou, ktorú sme nahrali na najlepšom mieste na svete, v írskom Dubline. Dúfame, že si naši fanúšikovia užijú počúvanie tak, ako sme si my užili hranie,“ hovoria členovia kapely.

Skupina vznikla v roku 2005 a do roku 2011 vystupovali pod názvom 21 Demands. Až pred 11 rokmi si osvojili názov Kodaline, pod ktorým ich poznáme dodnes.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj náhľadovej fotografie: Profimedia.cz

Nadácia Dobrý skutok