Práve hráme

23/06/2022

Speváčka Duffy mala namierené ku hviezdam. Namiesto toho si prešla peklom


Duffy je speváčka z Walesu, ktorá prišla na hudobnú scénu v roku 2003. K hudobnej špičke sa pridala po tom, ako v roku 2008 vyšiel jej singel Mercy. Na svojom účte má okrem tohto hitu aj pieseň Warwick Avenue, ktorú vydala o rok neskôr.

Za svoju nie veľmi dlhú kariéru vydala dva štúdiové albumy, ten posledný vyšiel v roku 2010. Potom sa však táto talentovaná speváčka so silným hlasom stiahla z hudobnej scény. Nikto nevedel, čo sa stalo, či skončila úplne, alebo si dala len pauzu. Pred pár rokmi však išla s pravdou von a priznala tragické udalosti, ktoré ju prinútili stiahnuť sa.

Speváčka priznala, že krátko po tom, ako sa z nej stala uznávaná popová hviezda, ju zdrogovali, väznili a znásilnili. S hrozným príbehom sa zverila na svojom Instagrame – príspevok však v súčasnej dobe na svojom profile už nemá, no portál news.com.au uvádza, že v ňom stálo nasledovné:

„Veľa z vás sa zamýšľalo, kam som zmizla a prečo. Nedávno ma však kontaktoval novinár, ktorý si ku mne nejakým spôsobom našiel cestu a ja som mu všetko povedala. Bol na mňa veľmi milý a poviem vám, cítim sa skvelo za to, že som konečne prehovorila. Pravdou je, a prosím, verte mi, že teraz som v poriadku a v bezpečí, že ma znásilnili, zdrogovali a niekoľko dní držali v zajatí.“ Duffy v príspevku tiež dodala, že potrebovala čas na zotavenie a že neexistuje jednoduchý spôsob, ako niečo takéto povedať.

Duffy ani v súčasnosti nie je aktívna v hudobnej brandži a nevyužíva ani sociálne siete, aj keď v marci tohto roka pridala na svoj Instagramový profil jednu fotografiu. Dnes však táto sympatická speváčka oslavuje 38. narodeniny, a tak ich s ňou osláv aspoň na diaľku s jej hudobnými počinmi!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj náhľadovej fotografie: Instagram

Mobilné aplikácie Rádia Expres