Práve hráme

17/06/2022

Skupina IMT Smile je na hudobnej scéne už 30 rokov! Svoje úspechy chcú osláviť s fanúšikmi


Skupina IMT Smile oslavuje tento rok 30 rokov od svojho založenia! Pri tejto príležitosti sa členovia rozhodli, že vydajú exkluzívny box s názvom 30X30.

Okrem dvojCD, ktoré obsahuje presne 30 hitov mapujúcich históriu skupiny, na ňom fanúšikovia nájdu tiež spevník a knihu. Tá pozostáva z 30 fotografií a v boxe nájdu tiež trsátko IMT SMILE.

„Páči sa mi, že to môžeme takto osláviť, pripomenúť si ten čas. Okrem koncertovania však pripravujeme a nahrávame ďalšie piesne. Pred mesiacom sme odštartovali naše Summer Tour 2022, kde, samozrejme, nemôže chýbať ani koncert vo Východnej, no hráme aj na festivaloch v Čechách. Na jeseň tohto roka by sme už chceli vydať ďalšie nové skladby. Takže, ideme ďalej,“ hovorí o plánoch do budúcna Ivan Tásler.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Popularitu na hudobnej scéne si držia od začiatku kariéry. „Ivan a Miro Táslerovci s kapelou patria od tej doby k absolútnej špičke slovenskej hudobnej scény. O veľkej popularite skupiny svedčí aj fakt, že trikrát po sebe, za roky 2016, 2017 a 2018 získali ocenenie OTO – Osobnosti televíznej obrazovky. Za rok 2018 získali aj ocenenie Krištáľové krídlo v kategórii populárna hudba,“ hodnotí pôsobenie skupiny hudobný publicista Dezider Kukoľ.

V máji minulého roka skupina IMT SMILE vydala ďalší album SRDCE ROZUM BOULEVARD, ktorý sa dočkal aj ocenenia platinový album nielen za predaj, ale aj za streamovanie na digitálnych platformách.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj: Tlačová správa
Zdroj náhľadovej fotografie: Instagram

Mobilné aplikácie Rádia Expres