Práve hráme

10/06/2022

Celeste Buckingham vydala novú pieseň Make Me. Pri tvorbe videoklipu sa inšpirovala 80. rokmi


Bývalá účastníčka druhej série Česko Slovenskej SuperStar, Celeste Buckingham, si po súťaži okamžite našla svojich verných fanúšikov! Na hudobnej scéne je už 11 rokov a odvtedy má na svojom konte mnoho spoluprác a skvelých piesní, ktoré určite poznáš! Teraz však prichádza s novou skladbou Make Me, z ktorej sa stane obrovský hit! K novinke natočila aj videoklip, ktorý bol inšpirovaný 80. rokmi. To je ale nostalgia, sleduj!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

V klipe sa po boku speváčky objavil známy slovenský herec Richard Autner, ktorý stvárnil objekt jej záujmu. Na piesni sa autorsky podieľal Matej Vávra, ktorý o spolupráci povedal: „Pri novom singli Make Me sme sa so Celeste držali vibu 80. rokov. Song je svižný, hravý a chceli sme ním dosiahnuť príjemné, energické počúvanie, ktoré poslucháčov nakopne. Verím, že si ľudia song budú užívať rovnako ako my,“ uvádza portál 24hod.sk.

Celeste bola včera u Mišky Mäsiarovej a Matúša Krnčoka v Celebritnom BUĎ ALEBO! Ak si to nestihol vo včerajšom vysielaní, nič sa nedeje – môžeš si to vypočuť tu a teraz!

V rozhovore sa dozvieš:
  • či by radšej vytvorila pieseň pre rozprávku, alebo si v nej zahrala,
  • či sa jej lepšie spieva v angličtine, alebo v slovenčine,
  • koho by uprednostnila – Portugalčana alebo Slováka,
  • či je momentálne slobodná, alebo vo vzťahu,
  • kedy plánuje vydať album.
Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj náhľadovej fotografie: Instagram

Nadácia Dobrý skutok