Práve hráme

09/06/2022

Eros Ramazzotti ohlásil celosvetové turné spolu s vydaním nového albumu


Návrat Erosa Ramazzottiho nemôže byť iný ako vo veľkom štýle a na celosvetovej úrovni! Štyri roky po jeho poslednom štúdiovom albume, spojeného s veľkolepým celosvetovým turné, odhaľuje názov a dátum vydania svojho nového vzrušujúceho projektu!

Idol ženských sŕdc, ale aj milovníkov Talianska zverejnil dátumy celosvetového turné k novému albumu Battito Infinito, ktorý uzrie svetlo sveta 16. septembra tohto roku. Názvov albumu v preklade znamená nekonečný rytmus a napovedá, že pôjde o temperamentom nabitý nosič. Svoju rovnomennú, celosvetovú koncertnú šnúru odštartuje predpremiérovými koncertmi k vydaniu albumu 15. septembra 2022 v španielskej Seville, následne sa predstaví v Agrigente, Verone, Aténach a Caesarei. Celosvetové turné bude počas jesene a zimy pokračovať naprieč Severnou i Južnou Amerikou. Európska časť turné započne vo februári 2023. Svoje najväčšie hity, ale aj novinky z avizovaného albumu, predstaví aj na Slovensku a to hneď v dvoch mestách!

Taliansky temperament zažijú Bratislava i Košice!  Charizmatický spevák ani tento raz nevynechá srdce strednej Európy a slovenskému ľudu priblíži nové skladby, ale aj najznámejšie hity, ktoré zachytávajú jeho kariéru, v košickej Steel Aréne už 8.3.2023 a na bratislavskom Zimnom štadióne Ondreja Nepelu dňa 15.4.2023.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

EROS RAMAZZOTTI / BATTITO INFINITO  WORLD TOUR 08. MAREC 2023 / Steel Aréna (Košice), 15. APRÍL 2023 / Zimný štadión O. Nepelu (Bratislava)

Vstupenky budú od štvrtku 23. júna 2022 od 10:00 dostupné na www.vivien.sk a v sieti Ticketportal

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj:Tlačová správa

Zdroj náhľadovej fotografie: Tlačová správa/ Mario Botta

Mobilné aplikácie Rádia Expres