Práve hráme

20/05/2022

Adam Pavlovčin mení meno! Spevácku kariéru štartuje s novým pseudonymom a debutovou piesňou MOVING ON


Skvelý a talentovaný Adam Pavlovčin vyhral minuloročnú sériu súťaže Česko Slovenská SuperStar. Teraz však prichádza na hudobnú scénu ako ADONXS a predstavuje aj svoju prvú pieseň MOVING ON, ku ktorej natočil videoklip! Je skvelý – sleduj!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

„Vizuálna identita je pre mna ako pre speváka veľmi dôležitá a práve preto bol klip k debutovému singlu kľúčovou zložkou. Ja som z výsledku nadšený a verím, že budú aj diváci. Celý klip vyžadoval niekoľko mesačné prípravy a nakoniec po boku režiséra Jirku Horenského sa na ňom podieľal 40 členný team,“ približuje spevák.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

„Moving On pre mňa uzatvára jednu a zároveň otvára ďalšiu životnú etapu na ktorú sa nesmierne teším a v podstate ju už aj tak trochu žijem. V jednej rovine rozpráva o vzťahu, ktorý nikam neviedol a naopak ma sťahoval každým dňom nižšie a nižšie, a zároveň je to moja vlastná hymna na radosť z toho čo sa práve v mojom živote deje.“

Prečo práve ADONIXS?

Adonis, pôvabný mladík, ktorého si obľúbila grécka bohyňa Afrodita, mu bol inšpiráciou len čiastočnou – predovšetkým vďaka tomu, že odkazuje na dobu dávnych povestí, keď neexistovali v kráse, umení ani láske ostro vykreslené hranice. Skôr než fyzickú krásu súčasný ADONXS vyzdvihuje tú vnútornú a hlavne silu. Takú, ktorá nám dáva možnosť a dodáva odvahu byť tým, kým naozaj chceme byť.

„Pre mňa sa ADONXS spája so silou, a to ako fyzickou, tak predovšetkým tou mentálnou. Dodáva mi odvahu vystúpiť pred ľudí, prekonať trému aj akúkoľvek prekážku a byť na pódiu slobodnejší. Dúfam, že rovnakú silu a oporu poskytne aj mojim poslucháčom, pretože my všetci v sebe máme potenciál byť voľní a slobodne vyjadrovať svoju osobnosť,“ hovorí umelec.

Novinka však nie je to jediné, čo má pre teba tento skvelý hudobník pripravené. Tento rok sa dočkáš sólového albumu a koncertnej šnúry!

Zdroj: Tlačová správa
Zdroj náhľadovej fotografie: Instagram

Nadácia Dobrý skutok