Práve hráme

19/05/2022

Kapela Hello Brian pokrstí nový album, pozri si klip k pesničke Nepýtaj sa


Album s názvom Bludisko síce Hello Brian vydali už minulý rok na jeseň, ale pre obmedzenia ohľadom covidu musela kapela minulý rok plánovaný krst zrušiť.

„Chceli sme do sveta po 11 rokoch kapely odpáliť týchto 11 skladieb práve 11.11., nebolo by to však bez ľudí to pravé. Preto konečne môžeme spraviť párty, na ktorej si náš album ľudia vypočujú naživo a nielen na všetkých streamovacích službách či CD,“ vysvetľuje frontman a zakladateľ kapely Igor Fech s tým, že názov albumu a jeho motív vystihujú mnoho z toho, čo sa za 11 rokov existencie kapely udialo.

Každá z 11 pesničiek mapuje určité obdobia, v ktorých sa kapela v tom čase nachádzala a v akom rozpoložení bola. Album kapela nahrala v rôznych štúdiách, finálnu podobu mu dal producent Marek Rakovický.

Zaujímavosťou je, že frontman kapely Igor Fech hrá na albume na viacero nástrojov, okrem spevu a gitary napríklad aj na bicie. Basgitaru nahral na albume Martin Feješ a polovicu albumu hrá na bubny Mario Marcinek, ktorý prišiel do kapely ako posledný. Hello Brian pokrstia svoj album Bludisko v piatok 20. mája 2022 v bratislavskom klube Randal. Pozri si klip k singlu Nepýtaj sa.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Mobilné aplikácie Rádia Expres