Práve hráme

02/05/2022

Speváčka Leia debutuje emotívnou skladbou Living a lie


Slovenská speváčka Leia je dôkazom toho, že ak ťa niečo baví, je jedno, v akom veku sa začneš svojej vášni venovať naplno. Na hudobnú scénu prichádza táto 32-ročná interpretka s anglickou piesňou Living a lie, ktorá je jej prvotinou.

Vlastným menom Daniela Páleníková, ktorá je momentálne na materskej dovolenke, sa rozhodla zahodiť zábrany a vykročiť pravou nohou vpred naproti svojmu životnému snu. Spevu sa venuje približne päť rokov, ale aktívne s ním začala koncom minulého roka, kedy sa rozhodla so svojimi autorskými textami kontaktovať hudobného producenta Martina Šrámeka z LittleBeat studio.

K novinke natočila aj videoklip – daj jej hudbe šancu a sleduj, čo si pre teba pripravila!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

„V momente, kedy som sa rozhodla, že spev by mohla byť tá správna cesta a prestala riešiť vnútorné strachy a komplexy, začali mi sami prichádzať do života ľudia, ktorí mi na tejto ceste pomáhajú. Jedným z nich bol kamarát Tomáš, ktorý ma v tom podporil a obratom mi zistil kontakt na Martina. S malou dušičkou som mu poslala nejaké svoje demo songy a ozval sa s tým, že sa mu to páči a rád do toho pôjde. A potom už nebolo cesty späť,“ vysvetľuje Leia.

Štúdio LittleBeat má vo svojom portfóliu napríklad hviezdy ako Celeste Buckingham či Majk Spirit, vďaka čomu sa môže jednoznačne radiť medzi najkvalitnejšie hudobné štúdiá na Slovensku so zvukom svetovej kvality.

Zdroj: tlačová správa
Zdroj náhľadovej fotografie: tlačová správa/Petra Ficová 

Mobilné aplikácie Rádia Expres