Práve hráme

29/04/2022

Ed Sheeran patrí k najbohatším umelcom. Z tej sumy sa ti zatočí hlava!


Známy a obľúbený britský spevák Ed Sheeran sa zaradil k stovke najbohatších umelcov na svete. Portál Wealthy Gorilla informuje, že od roku 2022 sa jeho majetok odhaduje na 200 miliónov dolárov a za túto astronomickú sumu vďačí najmä turné.

Počas turné Divide, ktoré trvalo od marca 2017 do augusta 2019, zarobil neuveriteľných 780 miliónov dolárov, čím sa toto turné stalo najlepšie zarábajúcim koncertným podujatím a prekonalo aj turné skupiny U2 360 Degrees. Ich koncertná šnúra trvala rovnako dva roky, no začala v roku 2009, končila sa v roku 2011 a skupina si vďaka nej pripísala na účet 730 miliónov dolárov.

Musí sa však uznať, že 31-ročný spevák si cestu na výslnie odmakal. Predtým, ako v roku 2011 vydal debutový album Plus, hrával a spieval všade, kde mohol, a to znamená aj na uliciach. Aj napriek veľkému majetku, je však stále nohami pevne na zemi a situáciu okolo neho mu nie je ľahostajná. Len pred niekoľkými dňami vydal videoklip k skladbe 2step, ktorý natáčal v Kyjeve ešte predtým, než sa na Ukrajine začala vojna.

Ed sa rozhodol, že celý výťažok z piesne daruje Ukrajine, také veľké má srdce má tento fenomenálny spevák!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj náhľadovej fotky: Instagram

Mobilné aplikácie Rádia Expres