Práve hráme

11/04/2022

Skupina Gladiator vydáva novinku Štíty Hôr a pozýva na „odloženú“ oslavu 30tky


Skupina Gladiator oslávila v roku 2021 svojich 30 rokov na hudobnej scéne. Veľkú udalosť chceli osláviť spoločne s fanúšikmi v kluboch po celom Slovensku, no vzhľadom na situáciu, museli, tak ako mnohí, koncerty odložiť na rok 2022. Ten čas však už nastal a ty sa môžeš začať tešiť, pretože klubové turné štartujú už 17. apríla v Kolačíne!

Okrem koncertov sa rozhodli svojich priaznivcov potešiť aj novou skladbou Štíty Hôr, počúvaj túto rezkú a nádhernú skladbu!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Pod novinku Štíty Hôr sa autorsky podpísali Gergio Babulic a Adriana Brúderová. „Adriana nám minulý rok poslala tri texty, či by sa nám nehodili. Mne sa veľmi páčili a keď som mal tvorivé obdobie, tak som si na ne spomenul a vznikla táto novinka,“ opisuje, ako vznikla skladba, Georgio Babulic.

S Adrianou sa však ešte naživo nevideli, ale teraz sa podľa jeho slov dohodli na stretnutí na ich koncerte v Bratislave. „Je naša fanúšička, čo sme veľmi radi,“ prezradil autor hudby.

Oslava 30tky štartuje už o pár dní
Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

„Klubové koncerty mali a majú osobnejšiu atmosféru. Predsa len, sme s ľuďmi v bližšom kontakte ako na veľkom pódiu, preto sme pri výbere dali na pocity, aby sa nám po tom dlhom čase hralo dobre, v pohode, a hlavne, aby si ľudia s nami užili oslavy. Je to najmä o nich a takto sa im chceme poďakovať,“ hovorí frontman kapely. Ak a chystáš na koncert, tešiť sa môžeš aj na staršie hity, ktoré pochádzajú z albumov Babylon hotel a Cesta do neba.

„Korona zamiešala plány všetkým, treba to brať ako fakt, takže už s tým nič nenarobíme. Treba ísť ďalej,“ hovorí Miko Hladký. Zároveň dodáva, že vybrať koncertný playlist nebolo jednoduché.

Pozri, kde všade môžeš zažiť hity skupiny Gladiator naživo!

17.4 2022        KOLAČÍN

20.4 2022        PREŠOV

28.4 2022        KOŠICE

29.4 2022        HUMENNÉ

1.5 2022          NITRA

7.5 2022          PÚCHOV

12.5 2022        NOVÉ MESTO NAD VÁHOM

13.5 2022        BRATISLAVA

14.5 2022        NÁMESTOVO

Nadácia Dobrý skutok