Práve hráme

28/03/2022

Vyhraj lístky na koncert fantastických Imagine Dragons


Každý pracovný deň od pondelka 28. marca do štvrtka 31. marca 2022 máš možnosť vyhrať v popoludňajšej šou Matúš a Michaela 2 lístky na koncert fantastických Imagine Dragons. Zadanie je jednoduché – stačí iba počúvať, čo si pre teba Matúš s Michaelou pripravili a zareagovať včas. Odmenou ti bude jedinečný zážitok a svetová hudba v podobe ich vypredaného koncertu v Prahe s názvom Mercury World Tour!

Imagine Dragons ohlásili svetové turné pri príležitosti vydania svojho posledného albumu Mercury – Act 1, za ktorým produkčne stojí spoločnosť Live Nation. Koncerty sa mali pôvodne odohrať 28. a 30. mája, ale organizátori upozorňujú na zmenu termínov – prvý koncert odohrajú Imagine Dragons 5. júna 2022 a druhý koncert, ktorý je aktuálne vypredaný, ale my na neho máme pre teba lístky, sa uskutoční 6. júna 2022.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Z letiska v pražských Letňanoch sa kapela presunie aj do Madridu, Berlína či Mönchengladbachu a to nie je všetko. Ich jedinečnú šou si užijú aj fanúšikovia najznámejších európskych festivalov ako I-Day, Rock Werchter, Pinkpop či Lollapalooza Paris. Kapela Imagine Dragons sa vďaka 46 miliónom predaných albumov, 55 miliónov skladieb po celom svete a so 74 miliardami streamov dokopy stávajú jednou z najpredávanejších rockových kapiel súčasnosti.

Viac info o koncerte si môžeš prečítať tu.

Zdroj: livenation.cz
Zdroj náhľadovej fotografie: Instagram

Mobilné aplikácie Rádia Expres